Els miris per on els miris, els ous de guatlla són un producte gastronòmic que aporta múltiples beneficis per la salut. A més, són molt saborosos i enriqueixen els plats d’una manera exquisida a Catalunya i a gran part del món.
Algunes de les seves aportacions és una gran quantitat de nutrients i efectes curatius en malalties respiratòries, cardíaques, immunològiques i dels ronyons.
Al 1960 un criador d’ous de guatlla va descobrir els seus poders curatius
Va ser a França, principis del 1960 quan en R. Cordonnier, Turaiyūr criador de guatlles va observar com la ingesta d’aquests ous va ajudar a la serva dona a curar paulatinament l’asma i la dispnea. Ell va fer pública aquesta troballa i altres criadors van fer la proba obtenint els mateixos resultats.
Així és com el http://rpcrawfordsolicitors.com/wp-json/oembed/1.0/embed?url=http://rpcrawford-solicitors.co.uk/testimonial/johnmcaleer/ doctor Truffer, ja al 1969 va començar a estudiar científicament els resultats amb pacients d’asma i posteriorment amb altres malalties. L’estudi va durar 10 anys i hi van participar 5.000 pacients. Paral·lelament, buy Pregabalin online uk el doctor Bruttman també va realitzar una investigació amb 33 al·lèrgics i l’efecte benficiós que els hi produïa el consum d’ous de guatlla. I Stragen Pharma ha fet el propi amb pacients amb problemes respiratoris causats per la tuberculosis i l’asma.
Alguns dels seus beneficis es dirigeixen a les malalties renals i l’anèmia
Després d’anys d’estudi es conclou que els ous de guatlla aporten tots aquests beneficis:
- Millores en problemes respiratoris
- És un antiinflamatori natural
- És antioxidant i millora la funció pulmonar
- Netegen la sang de toxines i metalls pesats
- Potencia el sistema immune
- Ajuda a controlar l’anèmia augmentant el nivell d’hemoglobina
- Té un efecte positiu sobre la glucosa, convertint-se en aliment idoni pels diabètics
- Aporta colesterol HDL (el bo) per tant és apte pel cor
- Redueix la pressió arterial actuen com a vasodilatador
- Reforma l’activitat metabòlica