Aquest és un entrant ideal per a Nadal, però també per qualsevol altre esdeveniment o sopar familiar o entre amics. És fàcil i a més, es prepara en tan sols 10 minuts.
Ingredients:
– Oblies de crestes
– Ous guatlla
– Sal
– Bacon
Agafem un motlle de muffins i cobrim cada orifici amb una oblia. També es pot utilitzar llesques de pa de motlle sense escorça. Si ens decantem per aquesta opció, hem de modelar-ho prèviament amb l’ajuda d’un corró.
Sobre l’oblia, posarem un parell de rodanxes de bacó.
S’emporta al forn a uns 180 °c fins que el bacó quedi cruixent.
Ho traiem del forn, i col.loquem damunt un ou. Tornem a ficar al forn fins que qualli l’ou.
Després, ja ho tindrem a punt per a servir.
Una altra opció de canapè o tapa, és simplement, torrar llesques de pa i col·locar damunt el bacó i l’ou, prèviament fregits.