Un plat molt fàcil i bo ideal per aquestes festes
Ingredients de la recepta
- 16 carxofes Verdures Pinyol
- 24 cloïsses
- Brandi
- Sal
- Pebre
- Oli
- Julivert Verdures Pinyol
Podeu trobar totes les verdures a la seva botiga La Masia
Elaboració de la recepta
- Netejem les carxofes deixant el cor i tallant-lo a quarts.
- Agafem una paella i li afegim oli. Quan estigui calent hi posem les carxofes prèviament salpebrades per tal de saltejar-les.
- Un cop saltejades afegim les cloïsses i ho flamejem amb brandi, es tapen i se li baixa el foc.
- Ho deixem 5 minuts a foc lent.
- Ho posem al plat i ho decorem amb julivert.
Maridatge
Podeu acompanyar aquest plat amb amb un Excelsus Mare de GIRÓ RIBOT, un cava que es produiex amb el raïm de les vinyes més velles per aportar les qualitats organolèptiques essencials al cava. A més a més te molt de cura dels aromes primaris i secundaris a través d’una fermentació molt cuidada i elaborada.
Recepta de Rest. Brasseria El Torrent (Amposta)
Extreta de festadelacarxofa.cat
Ela