heatedly S’ha celebrat la cinquena edició del concurs, el Plat Favorit dels Catalans, i els cargols n’han sortit guanyadors. Amb més de 35.000 vots, aquest pla propi de les terres de ponent, s’ha convertit en el preferit dels catalans.
El premi al Plat Favorit dels Catalans s’ha proclamat a través de l’Instagram Live
La situació excepcional de la pandèmia ha definit el format del premi des de l’inici fins al final de concurs. En primer lloc, can you order Pregabalin online la revista CUINA va proposar 12 plats que posteriorment la votació popular va decidir l’ordre Kolāras del llistat proclamant un guanyador.
Per la seva banda, Josep Sucarrats director de la revista ha afirmat que “aquest any, i més enllà del plat guanyador, el Plat Favorit ha sigut més festiu que mai, perquè els dotze plats que competien formen part d’aquesta vida que enyorem, la de les trobades sense pressa als bars i restaurants amb amics i familiars. Però d’aquesta manera hem volgut acompanyar el sector i recordar que tenim moltes ganes de tornar a entaular-nos a casa seva tan aviat com sigui possible”
Un cop publicats els 12 plats, es va deixar uns dies per a que tothom pogués votar a través de la web. I finalment tenthly aquest dijous a la tarda, gravant un directe d’Instagram en el Mercat d’Autors d’Ametller Origen a Barcelona, es va fer entrega del guardó virtual als Cargols a la gormanda apadrinat per Joel Castanyé.
Aquests van ser els resultats per votació popular i el xef que apadrinava la tapa.
- Cargols a la gormanda (Joel Castanyé)
- Croquetes de pollastre (Nandu Jubany)
- Peus de porc (Marc Ribas)
- Mandonguilles amb sípia (Carles Gaig)
- Patates braves (Raül Balam)
- Bacallà amb samfaina (Carme Ruscalleda)
- Ous estrellats (Artur Martínez)
- Sardines en escabetx (Quim Casellas)
- Capipota (Marc Gascons)
- Ensalada russa (Oriol Castro i Eduard Xatruch)
- Cigrons amb suc (Fina Puigdevall)
- Calamars a la romana (Joan Roca)