Brinner, de breakfast (esmorzar) i dinner (sopar). Per tant, estaríem parlant d’un esmorzar a l’hora de sopar. Pot semblar extrany però, en realitat, és força més comú del que pot semblar. Tothom ha menjat alguna cosa de l’esmorzar a l’hora de sopar, com una llet amb cereals o torrades amb mantega i mermelada.
Aquest nou àpat apareix als Estats Units, i proposa no quedar-nos en menjar el típic bol amb cereals i explorar totes les possibilitats que ofereix l’esmorzar per sopar. Tant el bunch com el brinner estan pensats per als amants de l’esmorzar, aquells que esmorzarien a cada àpat del dia, aquells que no veuen un per què a consumir ous només pel dematí o que voldrien menjar granola a cada moment.
Hi ha molts dies en què es podria optar per fer un brinner, com després d’un dia etern de treball, quan no hi ha ganes de cuinar quan es fa de nit. A més, el brinner es pot convertir en l’àpat perfecte en el qual obsequiar-te amb un petit capritx, tant dolç com salat, que t’ajudi a alegrar el dia.
La clau del brinner és que sigui gustós, deliciós i molt ràpid d’elaborar. Aliments com cereals, torrades franceses, ous remenats, magdalenes i cupcakes, fruita o alvocat amb pernil i formatge són algunes de les idees que poden omplir la teva casa durant el brinner. Per beure, cafè (descafeïnat millor, que és al vespre), sucs o batuts són ideals. És interessant que trobem l’equilibri entre propostes dolces i salades, entre proteïnes, hidrats de carboni, vegetals i fruita.