artMuria Diamant a l'Excel·lència

La màxima distinció del luxe

L’equip de l’empresa de mel de luxe artMuria (www.artmuria.com) ha estat guardonat amb la màxima distinció que atorga anualment la Associació Espanyola deñ Luxe (Luxury Spain), a un dels seus associats.

L’acte de lliurament de el reconeixement va tenir lloc dimarts a la nit, a la seu de Mel Muria al Perelló (Tarragona). Va comptar amb la presència d’unes setanta persones, entre elles la Princesa/SAR Béatrice d’Orléans, presidenta honorífica de Luxury Spain, la Sra. Cristina Martín Blasi, presidenta executiva de Luxury Spain, l’equip d’artMuria i autoritats territorials.

 

Diamant de l’Excel·lència

La Princesa/SAR Béatrice d’Orléans va fer entrega a Rafael Muria, president de artMuria, del guardó “Diamant de l’Excel·lència” com a reconeixement a una llarga trajectòria dins de el sector alimentari, per la seva ardu treball realitzat, commemorant l’excel·lència i el saber fer de la marca artMuria. Un producte posicionat entre les grans marques d’Alimentació i situat dins de la cartera de productes dels millors establiments Gourmet del món.

La presidenta executiva de Luxury Spain, Cristina Martín Blasi, ha destacat que “artMuria és l’única empresa apícola que pertany a la nostra Associació. Una empresa amb més de dos-cents anys de trajectòria, de gran innovació i excel·lència que, a més d’un producte d’altíssima qualitat, ofereix viure una experiència sensorial inigualable “.

artMuria Diamant a l'Excel·lència

 

Les Terres de l’Ebre al món

L’equip de Mel Muria va llançar el 2014 la seva gamma de mel de luxe artMuria. Quatre varietats de mel (Taronger, Romero, Alta muntanya i Bosc) de gran qualitat i pertanyents a Canal Horeca. Tripliquen els nivells de pol·len d’una mel normal i que en l’actualitat ja s’exporten a més de 15 països.

Durant l’acte, Xavier Pallarès, delegat de Govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, va posar en relleu que ” artMuria és l’exemple d’una empresa familiar que ha aconseguit situar les Terres de l’Ebre en el món “.

L’esdeveniment també va comptar amb la presència del president de PIMEC Tarragona, Jordi Ciuraneta.  Va indicar que ” és una gran satisfacció tenir empreses d’aquesta qualitat i excel·lència ubicades al nostre territori, que poden ser petites però que pel seu afany de superació i innovació poden arribar a ser tot un referent “.

Ramon Sarroca, president de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC), assistent a l’acte, va posar en valor la “capacitat de artMuria per oferir als consumidors un producte de qualitat i tot un món de sensacions “.

 

Les Llàgrimes d’artMuria & Caviaroli

Aprofitant l’ocasió, artMuria va realitzar la presentació en primícia d’un nou producte, les Llàgrimes d’artMuria & Caviaroli, resultat de la sinergia entre les dues marques de prestigi i pertanyents a Luxury Spain.

Les Llàgrimes de artMuria & Caviaroli són l’únic producte d’aquestes característiques en el mercat alimentari

Els assistents a l’acte, van tenir el plaer de degustar un tast de les excel·lències culinàries de l’xef de la mel, Rafel Muria. A més, van rebre l’obsequi d’un estoig de la varietat de mel de taronger amb safrà de la col·lecció artMuria Luxury Innova. Recentmentguardonada amb tres estrelles en els premis londinencs Great Taste 2019.