Saludable i exòtica
Ingredients per a la recepta (2 persones)
- Verdures de La Masia per al sofregit: albergínia, pastanaga, xampinyons, ceba, porro, pebrot verd
- 2 grapats d’arròs integral de Riet Vell
- Alga Kombu
- Llavors de sèsam mòltes
Elaboració de la recepta
- Talla a quadradets petits les verdures.
- En una olla a pressió tira un rajolí d’oli i una mica d’aigua (unes 5 cullerades soperes), i hi tires les verdures.
- Tanca la tapa i tingues-ho a foc mitjà uns 15 minuts.
- Acabat aquest temps obre la tapa i ja tens el sofregit de verdures. Fàcil, eh.
- Renta una mica l’olla a pressió i ara afegeix 4 dits d’aigua, l’alga Kombu i l’arròs.
- Tanca la tapa i tingues-ho a foc mitjà/fort durant uns 20 minuts. Passats aquests minuts ja tens l’arròs.
- Barreja el sofregit amb l’arròs. I en la presentació afegeix per sobre llavors de sèsam mòltes.
Maridatge
Podeu acompanyar aquest plat amb un cava Brut Nature de Mussons Vins, un producte fàcil, de paladar fresc, sec, sedós i equilibrat amb una evolució àcida però elegant i persistent.
Recepta extreta de: https://laboratoridecuina.wordpress.com/2013/01/21/arros-integral-amb-verduretes-i-alga-kombu/