arros-integral-verduretes-alga

Saludable i exòtica

 

Ingredients per a la recepta (2 persones)

  • Verdures de La Masia per al sofregit: albergínia, pastanaga, xampinyons, ceba, porro, pebrot verd
  • 2 grapats d’arròs integral de Riet Vell
  • Alga Kombu
  • Llavors de sèsam mòltes

 

Elaboració de la recepta

  1. Talla a quadradets petits les verdures.
  2. En una olla a pressió tira un rajolí d’oli i una mica d’aigua (unes 5 cullerades soperes), i hi tires les verdures.
  3. Tanca la tapa i tingues-ho a foc mitjà uns 15 minuts.
  4. Acabat aquest temps obre la tapa i ja tens el sofregit de verdures. Fàcil, eh.
  5. Renta una mica l’olla a pressió i ara afegeix 4 dits d’aigua, l’alga Kombu i l’arròs.
  6. Tanca la tapa i tingues-ho a foc mitjà/fort durant uns 20 minuts. Passats aquests minuts ja tens l’arròs.
  7. Barreja el sofregit amb l’arròs. I en la presentació afegeix per sobre llavors de sèsam mòltes.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb un cava Brut Nature de Mussons Vins, un producte fàcil, de paladar fresc, sec, sedós i equilibrat amb una evolució àcida però elegant i persistent.

mussons_vins_cava_brut_nature

Recepta extreta de: https://laboratoridecuina.wordpress.com/2013/01/21/arros-integral-amb-verduretes-i-alga-kombu/