Barcelona és un lloc de referència de la cocteleria mundial. En aquesta selecció de 5 cocteleries descobriràs perquè hi trobaràs la copa que més t’escaigui. Confia en els bàrmans i atreveix-te a experimentar en una copa els sabors més sensacionals.
Boadas
Una cocteleria de culte a Barcelona, fundada l’any 1933 pel cubà Miguel Boadas i que la seva filla M. Dolors va continuar-ne la tradició. Un local imprescindible dins de la ruta de copes de la nit barcelonina. Qualsevol clàssic que et prenguis te’l prepararan d’una forma increïble, des de un Moscow Mule a un Dry Martini memorable. A més, si no saps quin còctel trial, el cambrer de la barrar et donarà un cop de mà.
Negroni
És un espai petit i acollidor del Raval on els seus dos bartenders et preguntaran pels teus gustos i et recomanaran una proposta de còctel personalitzada per a tu. L’ambient és íntim i la decoració minimalista. Deixa’t seduir pels seu immillorables negronis, en els que són especialistes.
Paradiso
Està classificat com a tercer millor bar del món per la llista The World’s 50 best bars. El perquè de l’èxit d’aquest local de la Barceloneta el podríem trobar en que és una cocteleria d’autor a preus assequibles, ja que el còctel més barat surt per 9 euros –un dry martini clàssic– i els dos més cars de la carta costen 15. Però a més, és una cocteleria del segle XXI, té un disseny molt atractiu i 6 bartenders rere la barra fent espectacle.
Ideal
L’embolcall de fusta antiga aporta un ambient càlid a aquest local del carrer Provença on hi solen acudir clients amb corbata. El mestre cocteler Josep Maria Gotarda i el seu equip elaboren uns gintònics de primera i fan aflorar el millor de les receptes clàssiques. Preparen un Martini sec que està de mort!
La Javanesa
És la cocteleria de la parella formada pel cantant de Mishima, David Caraben i la presentadora de televisió Flora Saura. Van fundar aquest local ubicat a les Corts quan en David va conèixer en Pablo, peruà i cocteler amb garra. Serveix receptes pròpies i d’altres com les que es fan a Suffolk Arms de Nova York. Algunes especialitats de la casa són el Dispara i Apunta, amb mezcal i el Costra, fet amb brandi.