ametllats

Acaba un àpat com fan a les Terres de l´Ebre amb aquestes postres i licor

 

Ingredients per a la recepta

  • 3 clares d’ou
  • 170 g de sucre
  • 50 g d’ametlla laminada de Can Massana
  • 1 gota d’esperti de llimona (concentrat)

 

Elaboració de la recepta

  • Per començar, escalfeu el forn a 250 graus durant mitja horeta.
  • A continuació, poseu en un bol les clares d’ou i munteu-les a punt de neu amb un batedor.
  • Després, afegiu-hi el sucre i remeneu-ho bé.
  • Quan estigui tot ben barrejat, afegiu-hi les ametlles i l’esperit de llimona i remeneu-ho bé amb una espàtula.
  • Tot seguit, poseu la massa dins d’uns motlles de magdalena, poseu-los en una safata, apagueu el forn i deixeu-los coure durant 30 minuts.
  • I ja per acabar, deixeu refredar els ametllats i ja els podeu servir.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb un Licor de Crema d’Arròs dels Segadors del Delta. Un licor de gust suau, dolç i molt agradable. Ideal com a digestiu acompanyant unes postres com aquestes.

licor-arros-segadors

Recepta extreta de: http://www.tv3.cat/cuines/recepta/ametllats/7189