Acaba un àpat com fan a les Terres de l´Ebre amb aquestes postres i licor
Ingredients per a la recepta
- 3 clares d’ou
- 170 g de sucre
- 50 g d’ametlla laminada de Can Massana
- 1 gota d’esperti de llimona (concentrat)
Elaboració de la recepta
- Per començar, escalfeu el forn a 250 graus durant mitja horeta.
- A continuació, poseu en un bol les clares d’ou i munteu-les a punt de neu amb un batedor.
- Després, afegiu-hi el sucre i remeneu-ho bé.
- Quan estigui tot ben barrejat, afegiu-hi les ametlles i l’esperit de llimona i remeneu-ho bé amb una espàtula.
- Tot seguit, poseu la massa dins d’uns motlles de magdalena, poseu-los en una safata, apagueu el forn i deixeu-los coure durant 30 minuts.
- I ja per acabar, deixeu refredar els ametllats i ja els podeu servir.
Maridatge
Podeu acompanyar aquest plat amb un Licor de Crema d’Arròs dels Segadors del Delta. Un licor de gust suau, dolç i molt agradable. Ideal com a digestiu acompanyant unes postres com aquestes.
Recepta extreta de: http://www.tv3.cat/cuines/recepta/ametllats/7189