Felicitats si t’encanten els entrepans, perquè l’oferta a Barcelona pot competir amb qualsevol proposta de tendència culinària. Interpretació de clàssics, entrepans d’autor, hamburgueses ben farcides i sabors d’arreu del món, et costarà decidir-te per a quin fer-li una bona queixalada!
Torpedo
A prop de l’Hospital Clínic aquest bar d’entrepans no et defraudarà amb la seva carta. A tall d’exemple, el bikini de pastrami de llengua, amb pa de motlle croissant de Triticum i una mostassa d’herbes. I l’entrepà d’albergínia rostida amb tomàquets secs és tan increïblement bo que sembla que et sorprèn que sigui vegetarià. Altres ítems deliciosos són els Kentucky fried guatlles (cuixes de guatlla desossades, arrebossades i fregides) i les seves delicioses croquetes de gambes.
La porca
S’han especialitzat en burguers ben creatius. Les idees li sorgeixen al Rubén León, publicista reconvertit en taverner i la seva mare les porta a la pràctica a la cuina Ambdós van creant nous entrepans, com el de porc cuinat durant quatre hores amb ceba marinada, maionesa de tomàquet sec i pa de coca cruixent. Una altra delicatessen és la seva guardonada Bacon Cheese Burger i el seu pastís de llimona.
Oval
Aquí et podràs fer la teva hamburguesa gurmet a mida en un ambient de música indie. Pots triar entre un gran nombre de saborosos ingredients o demanar una recepta fixada. Si estàs d’humor, la Chili Burguer pot ser la teva troballa estimulant, ja que està feta amb bitxo, xili de jalapeño i allioli de xipotle, o si vas amb molta gana, apostar per la Doble, amb dues hamburgueses. Per sort, les podràs acompanyar amb un vi de la seva petita i encertada selecció i cerveses artesanes.
Sants es crema
És curiós que aquest local que va obrir el 2017 com a lloc de brasa creativa ara s’ha reinventat com un bar d’entrepans a la brasa. Gaudeix de la seva hamburguesa de vaca madurada amb foie grass fumat i pinya escalivada picant. La seva carta inclou alternatives veganes, escalivada i cerveses.
Entrepanes Díaz
És com un bar madrileny amb ambient dels anys 50 traslladat al carrer de Pau Claris a Barcelona. En aquest singular local que molts en diuen d’entrepans d’autor, podràs triar entre una vintena d’entrepans ben bons amb un servei a la mateixa alçada. El mateix propietari que el Bar Mut i el Bar Mutis presenta opcions com cua de bou, kokotes, de cochinillo, i com no… el clàssic entrepà de calamars. No poden faltar les seves canyes ben tirades per a fer la digestió més ben lligada.