Una amanida diferent, perfecta per l´estiu
Ingredients per a la recepta
- Arròs bomba de Lo Nostre Arròs
- Préssec d’Ordal de Cal Pau Jan
- Enciam
- Tomàquet
- Palets de cranc (surimi)
- Oli d’oliva
- Vinagre
- Sal
Elaboració de la recepta
- Bulliu l’arròs seguint les instruccions del fabricant. L’escorreu i el passeu per aigua freda.
- Talleu tots els ingredients (préssec, enciam, tomàquet i palets de cranc) a daus petits.
- Mescleu els ingredients amb l’arròs i amaniu amb oli, vinagre i sal al gust. Deixeu reposar a la nevera fins el moment de servir.
- Podeu emplatar amb forma de timbal o com més us agradi.
Maridatge
Podeu acompanyar aquest plat amb un vi Blanc Jove d’Adernats Vins & Cava, un vi de color groc palla amb tonalitats marfil i reflexos daurats, té autèntic caràcter mediterrani. Jove, alegre i viu. Molt fresc però amb volum i bona acidesa que li atorguen elegància. Ens omple la boca de fruita com poma, meló, albercoc i mango.
Recepta extreta i adaptada de: https://lascosasdeniceto.wordpress.com/2012/09/05/el-agosto-de-la-ensaladas-gourmet/