amanida-arros-pressec-ordal

Una amanida diferent, perfecta per l´estiu

 

Ingredients per a la recepta

  • Arròs bomba de Lo Nostre Arròs
  • Préssec d’Ordal de Cal Pau Jan
  • Enciam
  • Tomàquet
  • Palets de cranc (surimi)
  • Oli d’oliva
  • Vinagre
  • Sal

 

Elaboració de la recepta

  1. Bulliu l’arròs seguint les instruccions del fabricant. L’escorreu i el passeu per aigua freda.
  2. Talleu tots els ingredients (préssec, enciam, tomàquet i palets de cranc) a daus petits.
  3. Mescleu els ingredients amb l’arròs i amaniu amb oli, vinagre i sal al gust. Deixeu reposar a la nevera fins el moment de servir.
  4. Podeu emplatar amb forma de timbal o com més us agradi.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb un vi Blanc Jove d’Adernats Vins & Cava, un vi de color groc palla amb tonalitats marfil i reflexos daurats, té autèntic caràcter mediterrani. Jove, alegre i viu. Molt fresc però amb volum i bona acidesa que li atorguen elegància. Ens omple la boca de fruita com poma, meló, albercoc i mango.

adernats-blanc-jove

Recepta extreta i adaptada de: https://lascosasdeniceto.wordpress.com/2012/09/05/el-agosto-de-la-ensaladas-gourmet/