Una recepta cruixent i gustosa
Ingredients per a la recepta
- 100 g de carpaccio de vedella eco de Salt de Colom
- 8 talls de formatge
- 2 ous
- Farina
- Pa ratllat panko
- Oli d’oliva
Elaboració de la recepta
- Estenem els talls de carpaccio de vedella, unes tres per rotllet, i li posem un tall de formatge. Les enrotllem estrenyent bé.
- A continuació les passem per farina, ou i pa panko per fregir-los en oli ben calent. Els donem la volta a l’oli fins que estiguin ben daurats.
- Els retirem i els deixem sobre paper de cuina perquè s’escorri l’oli sobrant. Servim calents.
Maridatge
Podeu una cervesa Mataelefantes de La Vella Caravana, una cervesa artesana de blat White IPA molt cremosa i de baixa carbonatació, amb una bona aroma, molt complexa i ben aconseguida.
Recepta extreta de: https://www.directoalpaladar.com/recetas-de-carnes-y-aves/rollitos-fritos-de-ternera-y-queso-receta