flamenquins-vedella-formatge

Una recepta cruixent i gustosa

 

Ingredients per a la recepta

  • 100 g de carpaccio de vedella eco de Salt de Colom
  • 8 talls de formatge
  • 2 ous
  • Farina
  • Pa ratllat panko
  • Oli d’oliva

 

Elaboració de la recepta

  1. Estenem els talls de carpaccio de vedella, unes tres per rotllet, i li posem un tall de formatge. Les enrotllem estrenyent bé.
  2. A continuació les passem per farina, ou i pa panko per fregir-los en oli ben calent. Els donem la volta a l’oli fins que estiguin ben daurats.
  3. Els retirem i els deixem sobre paper de cuina perquè s’escorri l’oli sobrant. Servim calents.

 

Maridatge

Podeu una cervesa Mataelefantes de La Vella Caravana, una cervesa artesana de blat White IPA molt cremosa i de baixa carbonatació, amb una bona aroma, molt complexa i ben aconseguida.

cervesa-la-vella-caravana-mataelefantes

Recepta extreta de: https://www.directoalpaladar.com/recetas-de-carnes-y-aves/rollitos-fritos-de-ternera-y-queso-receta