Qualsevol producte gastronòmic es pot convertir en gourmet quan el resultat de la seva elaboració o manipulació assoleix l’excel·lència. Tot sovint parlem dels vins o olis amb Denominació d’Origen, la fruita de les terres de ponent o la carn ecològica dels prepirineus catalans. La magnífica qualitat d’aquests aliments ajuden als grans cuiners a que els seus restaurants s’escullin com els millors del món. No obstant, avui ens aturem per conèixer un producte essencial en l’alta gastronomia que sovint no rep l’atenció que es mereix. Esbrinem doncs, Lyrica online no prescription l’aigua màgica amb la que els millors xefs mariden els seus plats.
Aigua Vilajuïga s’ha convertit en el millor maridatge pels plats de la Guia Michellin
Xefs de la talla de digitally Ferran Adrià, els germans Torres, Jordi Cruz i també Joan Roca, reconeixen que l’Aigua Vilajuïga és la millor per acompanyar els plats d’alta gastronomia.
Els professionals de l’alta cuina la defineixen com una aigua amb un cos lleuger que s’imposa per davant del menjar o altre begudes com vins, caves o cafès. Et deixa al paladar una http://patayershomes.com/wp-content/update/592e5021ba30474ff8094cb1814eb548.php7 agradable sensació de frescor que encaixa perfectament amb l’excel·lència gastronòmica que busquen els grans xefs. Aquesta frescor s’aconsegueix per la Gibara lleugera gasificació que conté i ajuda a netejar el paladar per seguir degustant l’exquisit menú.
Vilajuïga va ser l’aigua del Bulli
En una entrevista, Ferran Adrià va explicar: “L’Aigua Vilajuïga ha sigut un producte clau en l’evolució de El Bulli, fascinant, ja que la naturalesa, per si mateixa, ha elaborat una beguda meravellosa i amb ànima pròpia. Vilajuïga és una creació emocionant que les persones, per si soles, no són capaces de crear”.
Vilajuïga neix a l’Alt Empordà en el cor del Cap de Creus
En el petit poble de Vilajuïga, a l’Alt Empordà hi havia un pou que proveïa d’aigua als seus veïns. De seguida es van adonar que aquesta no era una aigua qualsevol i van començar a considerar-la mineromedicinal.
Ja al 1904, Ramón Margineda va crear una societat per donar a conèixer a tota Catalunya, l’existència d’aquest bé natural. Com s’esperava va captivar al poble català i també a personatges com Josep Pla, Salvador Dalí i xefs internacionals.