Ideal per aquest estiu
Ingredients per a la recepta (6 persones)
- 3 cullerades soperes de Llimonetti d’Elixirs de Ponent
- El suc de 3 llimones
- 4 ous
- 50 g de sucre més altres 80 g per la merenga
- 1 cullerada sopera de Maizena
Elaboració de la recepta
- Començarem esprement les llimones i unint el seu suc amb el Llimonetti. D’altra banda separem les clares dels rovells. Batem els rovells amb els 50 grams de sucre fins que la barreja es torni blanquinosa i escumosa. Empolvorem la Maizena i li afegim el suc de llimona i el Llimonetti.
- Passem aquesta preparació a una cassola i deixem coure durant cinc minuts remenant sense parar fins que espesseixi. Reservem.
- Batem amb batedora de varetes o a mà les clares a punt de neu agregant el sucre fins que estiguin molt fermes. Barrejar suaument amb la crema de Llimonetti i repartir en recipients de ració. Deixar reposar durant dues hores a la nevera. Servir amb una mica de ratlladura de llimona per sobre per decorar.
Maridatge
Podeu acompanyar amb el propi Llimonetti d’Elixirs de Ponent, un licor amb aromes nets, molt ben equilibrat i persistent. Tendeix a deixar la boca neta i agradablement perfumada.
Recepta extreta de: https://www.directoalpaladar.com/postres/mousse-de-limoncello-receta