4 RESTAURANTS VEGETARIANS A BARCELONA

Si consideres que ser veg-friendly és ser avorrit, insípid i repetitiu, és que no coneixes la gran oferta de possibilitats que ofereixen aquests restaurants.

Hi ha molta gent que només amb sentir vegetarià o vegà (les opcions més conegudes, perquè hi ha algunes més basades també en el respecte a altres éssers vius) es neguen en rotund a asseure’s i provar aquests plat. Moltes vegades, fent gala a la ignorància-la truita de patata o les braves són plats vegetarians.

Aquí us deixem 4 restaurants vegetarians de Barcelona.

 

AGUARIBAY:

Plats vegetarians amb opcions veganes i sense glútens molt originals que enlluernen fins i tot als més reticents a aquest tipus de cuina. Això és el que ofereixen en aquest restaurant del Poblenou, amb un menú de migdia de plats creatius i ben combinats, que defugen del tofu i seitan sense gràcia.

A la nit tenen un repertori de tapes amb plats saludables de tot el món com unes croquetes de frijol negre amb veganesa de pastanaga i salsa de iogurt amb llima.

 

TERESA CARLES:

Tots els vegetarians volen ser diferents, però aquest ho és de debò: el seu receptari, a mig camí entre la tradició catalana i la cuina d’autor, és sorprenent, saborós i sense dogmes vegetarians. Es recomanen la seva faves a la catalana o el seu timbal d’escalivada i figues.

 

RASOTERRA:

Rasoterra, té en la seva web el do de la comunicació i tampoc necessiten àvia. El seu manifest, vuit manaments en els quals especifiquen la doctrina del restaurant, el deixa molt clar.

Tenen un menú de migdia molt assequible que està molt per sobre d’altres restaurants vegetarians lloc que és molt variat i molt creatiu. Una explosió de sabors.

 

THE GREEN SPOT:

Aquí tenim el Green Spot! Decoració sòbria, d’estil escandinau, tot molt minimalista. La carta inclou una trentena de receptes molt sanes que et faran sentir bé una vegada acabada el menjar.

Alguns plats del restaurant són la pizza negra amb blat de moro rostit, carabassa, nous del Brasil i burrata que causa estralls, i el curri Spot amb arròs negre.

The Green Spot, Barcelona

The Green Spot, Barcelona