Cossetània Edicions aposta el primer trimestre del 2020 per quatre grans llibres diferents i originals dedicats sobre gastronomia. Així doncs, aquí un llistat amb 4 novetats literàries sobre gastronomia molt interessants:
4 novetats literàries sobre gastronomia
Menjar net. Alimentació per al cos, la ment i les emocions. Carla Zaplana.
Tot un èxit. Ja va per la segona edició, tot i ser una novetat del 2020.
Carla Zaplana t’embarca en un viatge cap al canvi profund dels teus hàbits alimentaris. En aquest llibre, l’autora comparteix la seva filosofia menja net i et proposa agafar les regnes de la teva salut mitjançant un repte que passa per tres fases per adoptar, de forma progressiva, una alimentació tan natural, nutritiva i sanadora com sigui possible per arribar a seguir una alimentació 100% plant-based (basada en aliments d’origen vegetal).
Sopars fàcils, ràpids i sans
El llibre és una novetat que pretén ser una ajuda amb 86 receptes perquè els teus sopars siguin cada vegada més saludables sense que hagis de passar molta estona a la cuina i sense exigir-te un nivell massa elevat. Les receptes que s’hi inclouen estan pensades per a tots els públics, sigui quina sigui la teva dedicació als fogons, i estan basades en la nostra pròpia experiència.
Hi trobaràs des d’entrepans divertits i originals, amanides plenes de sabor, fins a plats senzills de carn i peix, idees per cuinar amb verdures —tan importants en la dieta— o suggeriments perquè puguis provar diferents tipus de cereals. I, per què no, per al cap de setmana et proposa receptes una mica més gourmets amb les quals gaudiràs de la cuina com mai abans t’havies imaginat.
Cuina en menys de 3 hores per a tota la setmana
Amb la intenció d’allunyar la temptació del menjar ràpid, la Núria Gispert va decidir organitzar-se per cuinar, en unes poques hores del cap de setmana, els plats i les bases necessaris per alimentar-se tota la setmana. I així ho va transmetre en la seva novetat literària amb més de 80 receptes variades i equilibrades amb 4 menús semanals, un per a cada espacio de l’any.
Descobriràs com treure el màxim partit al teu temps i aprendràs a enllestir, en menys de tres hores, plats apetitosos, saludables i senzills de preparar. A les teves mans, la proposta de la Núria Gispert serà una eina valuosa per esquivar el menjar poc saludable i enfrontar-te a la cuina sense por i de manera organitzada.
Brutal. Les receptes de Marc Ribas
Per fi, la novetat literària de cuina de Marc Ribas! I ja va per la segona edició.
Una novetat literària en forma de receptari amb els plats més saborosos, fàcils i sorprenents que us pugueu imaginar: àpats que es preparen en un moment, elaboracions per compartir amb els amics, plats pensats per menjar quan puguem.
Fins a 64 novetats fetes amb productes de mercat, coneguts per tothom, sense sofisticacions ni pressupostos exagerats. Des dels plats més clàssics fins als més innovadors, amb elements exòtics o sense, per als que ja tenen cert nivell i per als que tot just comencen, i també per a aquells que sempre van amb presses.
Et recomanem:
Espaguetis al pesto amb gambetes