salon-gourmets-2019

La major mostra de productes gourmets d’Europa arriba a IFEMA, a Madrid, amb la 33 Edició del Saló Gourmets, que se celebrarà del 8 a l’11 d’abril. Aquesta fira, que es consolida ja com un autèntic espectacle gastronòmic, comptarà amb més de 2.000 expositors, entre 45.000 i 50.000 productes i rebrà la visita de 100.000 professionals del sector agroalimentari. Entre ells s’hi troben els nostres productors gourmet Can Bech i ArtMuria.

A més, s’ha destacat que més de 100.000 professionals visitaran la 33 Edició del Saló Gourmets. Els pavellons 4, 6, 8 i 10 de Fira de Madrid, que suposen 70.000 m2 d’exposició, acolliran un complet programa d’activitats en què es preveu com l’edició més espectacular del Saló Gourmets. Els visitants podran descobrir, no només les grans delicatessen del món, també tasts, campionats, showcookings, taules rodones i lliuraments de premis, entre altres activitats. Així mateix, en l’Exposició de Nous Productes destaquen les salses amb combinacions exòtiques, olis amb dissenys espectaculars, a més de vins, licors i begudes amb i sense alcohol amb embotellats i composicions que surten totalment del tradicional.

salon-gourmets-madrid

D’aquesta manera, el Saló Gourmets s’ha convertit en un referent internacional del sector, que marca les tendències gastronòmiques de l’any, en què els protagonistes són els productes de qualitat i la innovació tecnològica.