Arriba el Nadal i tant el cava com el vi es converteixen en imprescindibles en les taules d’arreu del món. I tenint en compte totes les propostes hagudes i per haver en el món del vi, Eric Asimov, crític gastronòmic del New York Times, escull Terrers Brut Nature 2014 com un dels vins per celebrar el Nadal i Acció de Gràcies.
El New York Times recomana el vi Terrers Brut Nature 2014 per celebrar el Nadal i Acció de Gràcies
La proposta completa d’Eric Asimov arriba d’una forma molt oportuna. Als Estats Units el 26 de novembre es celebra Acció de Gràcies i el Nadal també està al caure.
Les seves tres recomanacions són: Trento brut un escumós italià, Comaine Huet Vouray Pétillant Brut 2014, un ancestral francès i Terrers Brut Nature 2014 de Recaredo, un Coprinnant català. Així, el vi català es situa entre les 3 preferències d’un crític de la talla d’Eric Asimov amb publicacions al New York Times.
A més de la recomanació del Recaredo, Eric Asimov insisteix en que si no podem aconseguir aquest vi escumós tenim altres excel·lents alternatives. I proposa cellers com Gramona, Raventós i Blanc, Mestres, Bohigas, AT Roca, Loxarel i Parés Baltà.
Recaredo és un celler enmig del Penedés
Ubicat a Corpinnat, les vinyes familiars de Recaredo ocupen una gran extensió front la muntanya de Montserrat. I allí, a peus de Sant Sadurní d’Anoia s’elabora el tradicional escumós Corpinnat d’estil Brut Natura i de llarga criança. Posant de relleu el territori que veu créixer aquestes vinyes i els orígens del vi que sempre s’hi ha elaborat, aconsegueixen un producte molt particular i únic arreu del món. No s’oblida que l’actual corpinnat de Recaredo hereda una tradició artesanal que s’inicia a la familia al 1944.
L’acompanya el clima Mediterrani que col·labora alhora d’obtenir el vi Corpinnat. Es conviu amb temperatures suaus sobretot a l’hivern i estius secs i calorosos.