Va de Vermut, la fira internacional del Vermut i l’Aperitiu aterra a Barcelona. Un certamen mític i molt important per als amants d’aquesta beguda. Ben amenitzat amb la gastronomia popular i del territori, el vermut serà el tema central de la fira on podràs posar-te les botes com deu mana, però sempre amb control! Recorda que és una beguda alcohòlica.

Vadevermut, la fira internacional del bon vermut

Tothom sap que en els darrers anys, el vermut ha experimentet un èpic auge de venta. En qualsevol festa major o popular i els diumenges al matí vora el mar o a la plaça del poble, tothom en demana. Abans li ho demanaves al cambrer amb un murmuri avergonyit, ara alces el teu got a l’orgull d’un trendsetter culinari, lliure del prejudici ja bandejat que és una beguda «per a vells».

L’acceptació intergeneracional del vermut (o vermú, o vermut, o com tu ho cridis) és tal que a la primavera se celebrarà la Fira Internacional del Vermut i l’Aperitiu, que tornarà a Barcelona sota el nom de Vadevermut.

Marca aquestes dates al calendari: el 23 i 24 de maig en La Nau Bostik (Carrer Ferran Turné, 11), on es tindrà la cita dels grans de la vermuteria amb un concurs popular per a triar el millor vermut de l’esdeveniment.

Mòdics preus

El preu d’entrada és una real ganga. Per 2,5€ podràs accedir a l’esdeveniment i gaudir de la programació musical, que en breus farà pública l’organització i diversos tallers i cates de vermut.

I a més pots portar amb tu a aquests amics que encara et miren estrany quan demanes el teu vermut els diumenges, perquè també hi haurà cervesa artesana, vins i sagnia, acompanyats dels aperitius que tota barra de bona reputació ha ofert als seus parroquians.

Et recomanem:

Cigrons saltejats amb llard de porc i pernil