Un estiu més, l’Empar Moliner lidera el programa Catalunya radio, Tast Vertical acompanyada amb la música d’Àlex Torío(músic i cantautor) i els comentaris de Ramon Francàs (periodista i sommelier). Es parlarà dels vins i les diferents Denominacions d’Origen. A més si ets amant del vi, t’encantarà perquè aprendràs curiositats dels sommeliers, maridatges o com servir una copa de vi.
12 mesos de Tast Vertical
S’emetran 12 programes per Catalunya radio durant el mes d’agost, dissabtes i diumenges de 12.00 a 13.00
Durant aquesta hora es tractaran temes vinculats al vi com les diferents campanyes de les Denominacions d’Origen catalanes, s’aprendrà sobre els vins de baixa graduació i es donaran a conèixer els restaurants on es serveix vi de proximitat i ecològic. També es parlarà dels secrets de les vinyes i dels nous vins nascuts a Catalunya.
Esperat una hora on aprendràs molt sobre el vi i també divertides curiositats de la mà d’influencers del vi o famílies que gestionen petits cellers però històrics cellers.
La Denominacio d’Origen de Catalunya col·labora any rere any amb el programa
Pel seu coneixement i rellevància en el sector vinícola de la terra, la DO Catalunya ha col·laborat amb el pograma Tast Vertical des dels seus inicis. Aquest any no serà menys i continuarà al peu del canyó participant en els debats.
No obstant, de col·laboradors experts en la matèria en trobarem varis tant de nacionals com internacionals. Un d’ells és l’Àlvaro Palacios, un enòleg i cellerer reconegut en tot el país. També es comptarà amb la participació d’en Quim Vila, propietari de Vila Viniteca; el president de la DO Rias Baixas, Juan Gil; Frédéric Rouzaud,el propietari d’una de les grans cases del Champagne: Louis Roderer; Gaia Gaja, del Celler Gaja a la regió italiana del Piemonte, més de cinc generacions fent vi; o el mateix president de la DO Catalunya, Xavier Pié.