Tagliatelli-salsa-creixens

Una pasta i una salsa que juntes són tot un plaer

 

Ingredients per a la recepta

  • 300g de tagliatelli d’espelta d’Eco-Salim
  • 1 cabeça d’all
  • 1 grapat de tàperes
  • 1 grapat de créixens
  • Oli d’oliva
  • Suc d’1 llimona
  • Sal i pebre

 

Elaboració de la recepta

  1. Col·loqueu un recipient gran d’aigua salada per bullir i cuineu els tagliatelli segons les instruccions del paquet.
  2. Mentre es cuina la pasta, agafeu les tàperes, els créixens, el suc de llimona, la cabeça d’all, l’oli d’oliva i barregeu-ho en un processador fins que es creï una salsa cremosa.
  3. Escorreu la pasta, remeneu la salsa, condimenteu i ja està llest.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb un cava Brut de Caves El Mas Ferrer, un cava de color groc amb reflexos verdosos. Seu aroma és intens i afruitat. És sec en boca i presenta amb tocs de fines herbes i cítrics en retronasal.

cava-brut-mas-ferrer

Recepta extreta de: http://www.goodtoknow.co.uk/recipes/538086/tagliatelle-and-watercress-sauce