Tasta els vins oficials de la setmana del llibre en català!

Del 6 al 15 de setembre la Setmana del Llibre en Català celebra la seva 37a edició a l’Avinguda de la Catedral de Barcelona. Ho farà amb una barra de vins DO Catalunya, els vins oficials de La Setmana.

 

QUÈ ÉS LA SETMANADEL LLIBRE EN CATALÀ?

La Setmana del Llibre en Català és una fira que permet reconèixer la tasca de les editorials que editen en català i de les llibreries que apropen al lector les seves publicacions, tot donant visibilitat al llibre i les revistes i oferint eines per a fomentar la prescripció de la lectura.

La Setmana fomenta la trobada entre lectors, llibreries, editorials i revistes que editen en català. Una oportunitat per trobar novetats, per recuperar antics fons editorials i alhora gaudir de lectures en veu alta amb reconeguts autors, actors i periodistes, sopars literaris, taules rodones, nits de música i cinema i espectacles familiars.

En síntesi: una petita ciutat, innovadora i sostenible, de la lectura, el llibre i les revistes en català.

 

COL·LABORACIÓ DE LA DENOMINACIÓ D’ORIGEN CATALUNYA

La Denominació d’Origen Catalunya col·labora per primera vegada amb La Setmana, considerada una de les propostes culturals més importants del país.

Permet reconèixer tant la tasca de les editorials que editen en català com dels llibreters, que en donen visibilitat.

SETMANA DEL LLIBRE EN CATALÀ

SETMANA DEL LLIBRE EN CATALÀ

Bàsicament es tracta d’un punt de trobada per lectors, llibreries, editorials i revistes amb una àmplia proposta d’activitats per a tots els públics. I com defensora del patrimoni cultural del vi, la DO Catalunya farà que es pugui tastar fins a 7 referències de vi DO Catalunya: 3 blancs, 3 rosats i 2 negres.

 

GRAN CONCURS A LES XARXES SOCIALS

Durant La Setmana del Llibre en Català, es sortejaran 3 lots de vi DO Catalunya. Per participar-hi només caldrà fer-se una foto al photocall que hi haurà ubicat just al costat de la barra de vins i compartir-ho a les xarxes socials amb els hashtags #DOCat i #LaSetmana19.

Es coneixeran els guanyadors el 16 de setembre.

 

FEM UNA COPA DO CATALUNYA AMB…

A banda de la barra, els vins DO Catalunya acompanyaran un cicle d’activitats anomenat  “Fem una copa DO Catalunya amb…” on un periodista cultural conversarà amb diferents autors.

Els autors que hi participaran són: Ferran Torrent, Jordi Lara, Marc Pastor, Irene Solà, Toni Sala, Mireia Sallarès, i un “Fem una copa DO Catalunya amb…” amb diversos autors i editors de Quaderns Crema.

 

HORARI

Divendres 6 de setembre de 17h a 21h

Del diumenge 8 al dissabte 14 de setembre de 10:30h a 21h

Dissabte 7 de setembre de 10:30h a 24h

Dimecres 11 de setembre 10.30h a 15h

Diumenge 15 de setembre 10.30h a 14h