Guzzo és un local ubicat en un emplaçament privilegiat de Barcelona, a la plaça Comercial davant de l’antic Mercat del Born, on escoltar bona música i respirar un ambient desenfadat i cultural, però que a més ofereix una oferta gastronòmica de primera.
L’establiment té una decoració plena de colors i street art que converteixen l’entorn en un espai modern, informal per anar-hi amb amics i gaudir de bons plats singulars.
El seu xef, l’Emilio Leonori, argentí, aporta els seus anys d’experiència a França i Espanya en una proposta de cuina mediterrània amb inspiracions de diferents punts del món. Presenta una carta tradicional, però amb tocs creatius ben originals. A més, Leonori aposta per la qualitat dels ingredients locals i de temporada. A la seva carta hi trobaràs plats que varien segons el moment de l’any, amb noves incorporacions cada 2 o 3 mesos.
Endinsa’t en un món de sabors
Entre molts altres, pots degustar delícies com molletes de vedella a la brasa, cremós de moniato rostit i crema de castanyes, un rissoto de carabassa i mantega de cítrics amb conill estofat o un cebiche vegà de celeri rostit amb salsa de coco i llima, complementat amb emulsió de pinya i moniato.
De postres, no deixis de provar la seva crema catalana amb cítrics i pistatxos caramel·litzats o la seva panna cotta de xocolata de llet, cremós de dolç de llet i cruixent de cacau.
Una bona selecció de begudes
La selecció de vins del gastro-club Guzzo combina referències clàssiques i d’altres naturals. Es tracta de vins biodinàmics que mariden perfectament amb una carta de productes cada vegada més ecològics. A tall d’exemple presenten el rosat ZZ de Pinot Noir 100% elaborat a Catalunya i amb tocs francesos.
Però a més, la seva cocteleria es basa en receptes completament originals i copes especials que varien setmanalment, com el Modern Love: llima kaffir, bourbon, cardamam i oli d’oliva o el còctel Adelita, tequila reposada, aranja, atzavara, llima, tajin amb sal i mundial blanca.