Un dolç tan típic com boníssim
Recepta pròpia de La Llar dels Meus Dolços.
Ingredients per a la recepta
- 3 ous
- 3 cullerades d´aigua per cada ou
- 3 cullerades d´oli d´oliva per cada ou
- 3 cullerades d´anís per cada ou
- 3 cullerades de sucre per cada ou
- ratlladura de llimona
- 3 sobres de gasosa
- 1 sobre de royal
- la farina que pugui admetre la massa: la meitat de civada i la meitat de blat.
- oli d´oliva per fregir
- sucre i canyella per arrebossar
Elaboració de la recepta
- Barregem tots els ingredients excepte la farina.
- Afegim després la farina fins que es faci una massa que es pugui treballar. Deixem en repòs mig hora.
- A continuació agafem trossets de massa i li donem forma de rosquilla i les fregim a foc mig fins que estiguin daurades.
- Per acabar les arrebossem amb el sucre i la canyella.
Maridatge
Podeu acompanyar la recepta amb una Ratafia Terrània Essential de Ratafia Terrània, una ratafia jove i suau, de personalitat fresca i molt balsàmica. Combina maceracions i destil·lacions.