Recepta d’una sopa ben nutritiva i calentona pels dies que queden d’hivern
Avui farem una bona sopa de carbassa i mel Mas Buret
Ingredients per la recepta (6 persones):·
- 125 grams de Mel Mas Buret
• 3 pastanagues tallades a trossets
• 2 alls ben picats
• 2 talls d’api tallats a quadradets
• 1 ceba picada
• 1 patata pelada i tallada
• 1 carbassa, preferiblement butternut, sense llavors i tallada en petites porcions.
• 1,5 litres de brou vegetal
• 2 cullerades de mantega
• 1/2 cullerada de fulles seques de farigola ben desfetes
• sal marina i pebre
Preparació de la recepta:
- Primerament, desfem la mantega en una olla gran a foc mig. Hi afegim la ceba i l’all i removem. Cuinem movent-ho durant 5 minuts, fins que agafi una mica de color.
- Després, hi afegim les pastanagues i l’api i cuinem 5 minuts més, fins que estigui tou. Afegim les patates, la carbassa, el brou, la mel de Mas Buret i la farigola.
- Quan comenci a bullir, abaixem el foc i cuinem a foc lent durant 30 o 45 minuts, o fins que les verdures estiguin fetes. Llavors retirem del foc i deixem refredar una mica.
- Finalment, posem la barreja a la batedora i triturem fins que tingui textura de puré, salpebrem i servim ben calent.
Recepta i fotos cedides per Mels Mas Buret