recepta sopa de carbassa mas buret

Recepta d’una sopa ben nutritiva i calentona pels dies que queden d’hivern

Avui farem una bona sopa de carbassa i mel Mas Buret  

Ingredients per la recepta (6 persones):·

  • 125 grams de Mel Mas Buret
    • 3 pastanagues tallades a trossets
    • 2 alls ben picats
    • 2 talls d’api tallats a quadradets
    • 1 ceba picada
    • 1 patata pelada i tallada
    • 1 carbassa, preferiblement butternut, sense llavors i tallada en petites porcions.
    • 1,5 litres de brou vegetal
    • 2 cullerades de mantega
    • 1/2 cullerada de fulles seques de farigola ben desfetes
    • sal marina i pebre

 

Preparació de la recepta:

  1. Primerament, desfem la mantega en una olla gran a foc mig. Hi afegim la ceba i l’all i removem. Cuinem movent-ho durant 5 minuts, fins que agafi una mica de color.
  2. Després, hi afegim les pastanagues i l’api i cuinem 5 minuts més, fins que estigui tou. Afegim les patates, la carbassa, el brou, la mel de Mas Buret i la farigola.
  3. Quan comenci a bullir, abaixem el foc i cuinem a foc lent durant 30 o 45 minuts, o fins que les verdures estiguin fetes. Llavors retirem del foc i deixem refredar una mica.
  4. Finalment, posem la barreja a la batedora i triturem fins que tingui textura de puré, salpebrem i servim ben calent.

 

 

Recepta i fotos cedides per Mels Mas Buret