Mossos de plaer
Ingredients per a la recepta
- 1 formatge fresc de cabra ecològic Mas El Garet
- 1 ou
- Pa ratllat
- Oli d’oliva
- Melmelada de tomàquet Fruita Blanch
Elaboració de la recepta
- 1 hora abans de començar a cuinar, introduir el formatge al congelador perquè agafi consistència.
- Treure del congelador i tallar en 8 porcions.
- Passar les porcions de formatge per ou batut i després per pa ratllat.
- Escalfar oli d’oliva en una paella (abundant) i quan estigui calent, daurar el formatge arrebossat.
- Treure les porcions fregides i passar-les per paper absorbent. Servir calentes, acompanyades de melmelada de tomàquet.
Maridatge
Podeu acompanyar aquest plat amb un cava Celler Vell Brut Reserva del Celler Vell, un cava de color daurat pàl·lid amb reflexos verdosos. Bombolla molt fina i abundosa. Aroma intens i net. Afruitat, equilibrat i saborós. Cava sense complexos per a qualsevol ocasió. La seva frescor i suavitat el fan idoni per a l’aperitiu d’improvís i per anar obrint la gana a l’hora de sopar.
Recepta extreta de: https://canalcocina.es/receta/bocados-de-camembert-con-mermelada-de-tomate