Una combinació ben luxosa
Si combinem sabors ens poden sortir plats del nivell d’aquest bacallà a la mel Mas Buret! I si, a sobre l’acompanyem amb un vi blanc 3Castanyes de Bodegues Visendra, només podem gaudir! Aquí teniu la recepta, salut!
Ingredients per a la recepta
- 4 lloms de bacallà
- 1 cullerada de mel de MELS ALEMANY 1879
- 2 cdes de panses
- 1 tassa de farina
- 1 cda de pinyons
- 1 pastilla de caldo
- 1 cda de pebre vermell dolç
- Oli d’oliva verge extra
- 1 ceba
Elaboració de la recepta
- Enfarinem i fregim el bacallà
- Enfarinem el bacallà les dues cares.
- En una paella amb una mica d’oli, fregim el bacallà fins que estigui daurat. Retirem i reservem.
- Tallem i sofregim la ceba
- Tallem la ceba en juliana i la sofregim e paella fins que quedi transparent, sense arribar a cremar-la.
- Afegim la resta d’ingredients
- Afegim el pebre vermell, una cullerada de farina, les panses, els pinyons i la mel.
- Deixem coure a foc lent i rematem amb una pastilla de caldo
- Deixm coure a foc lent uns 10 minuts. A continuació, afegimel bacallà i deixem uns 5 minuts més.
- Incorporem la pastilla de caldo i removem per tal que s’integri amb els tots els sabors.
Maridatge
Podem acompanyar amb un 3Castanyes de Bodegues Visendra, un vi de vinyes ecològiques de varietats Macabeu i Chardonnay. De color groc llimona. En nas trobem aromes intensos de vainilla, mantega, tofes, bollaria… combinades amb notes critiques (llimona) molt suau. En boca, molt bona acides, un pas ampli, untuós, lleuger sensació amarga, amb un toc cítric que deixen pas a un final con un post gust franc amb notes làctiques.
Recepta extreta de: https://www.gallinablanca.es/receta/bacalao-a-la-miel/