Ben bona i saludable
Ingredients per a la recepta (4 persones)
Podeu trobar tots els ingredients a VIDA MEVA:
- 1/2 bròquil
- 1/2 coliflor
- 1 grapat de bledes
- 1 ceba
- 1 porro
- 2 patates
- Aigua
- Sal
- 4 cullerades oli d’oliva verge extra
Elaboració de la recepta
- Netegeu les verdures i talleu-les a trossos mitjans o petits
- En una olla poseu l’oli a escalfar, afegiu la ceba i el porro i ho sofregiu tot. Quan estigui ben sofregit afegiu les patates trossejades i les verdures. Poseu-hi aigua sense arribar a cobrir-ho del tot, ho saleu i tapeu, fent-ho bullir durant 20 min.
- Ho tritureu amb la batedora molt bé, podeu afegir aigua si us cal fins aconseguir la textura desitjada.
Maridatge
Podeu acompanyar amb un vi rosat Merlot Eco del Celler Grau i Grau, un vi de color viu i intens que recorda als gers i als maduixots madurs. Aroma fresca i complexa, de fruita vermella, mentes, roses, pera madura i tomaquera. Ample i gentil. Bona entrada i persistència plena de matisos.
Recepta extreta de: http://ecomenja.com/la-recepta-del-mes-crema-verdures-temporada/