recepta-crema-verdures-temporada

Ben bona i saludable

 

Ingredients per a la recepta (4 persones)

Podeu trobar tots els ingredients a VIDA MEVA:

  • 1/2 bròquil
  • 1/2 coliflor
  • 1 grapat de bledes
  • 1 ceba
  • 1 porro
  • 2 patates
  • Aigua
  • Sal
  • 4 cullerades oli d’oliva verge extra

 

Elaboració de la recepta

  1. Netegeu les verdures i talleu-les a trossos mitjans o petits
  2. En una olla poseu l’oli a escalfar, afegiu la ceba i el porro i ho sofregiu tot. Quan estigui ben sofregit afegiu les patates trossejades i les verdures. Poseu-hi aigua sense arribar a cobrir-ho del tot, ho saleu i tapeu, fent-ho bullir durant 20 min.
  3. Ho tritureu amb la batedora molt bé, podeu afegir aigua si us cal fins aconseguir la textura desitjada.

 

Maridatge

Podeu acompanyar amb un vi rosat Merlot Eco del Celler Grau i Grau, un vi de color viu i intens que recorda als gers i als maduixots madurs. Aroma fresca i complexa, de fruita vermella, mentes, roses, pera madura i tomaquera. Ample i gentil. Bona entrada i persistència plena de matisos.

 

centkat-merlot-rosat-grau-grau
Recepta extreta de: http://ecomenja.com/la-recepta-del-mes-crema-verdures-temporada/