Amanida amb préssec. fruits secs i formatge fresc

Amanida amb préssec. fruits secs i formatge fresc.

Un plat fresc i saludable

 

Ingredients per a la recepta

 

Elaboració de la recepta

  1. Rentem bé l’enciam i el reservem.
  2. Tallem el tomàquet i el formatge a dauets.
  3. Pelem el préssec i el tallem en llesques.
  4. Fem la vinagreta posant en un bol els fruits secs, l’oli, el vinagre i la sal.
  5. En un plat posem l’enciam, per sobre els dauets de tomàquet i de formatge.
  6. Adornem amb les llesques de préssec i ho reguem amb la vinagreta.

 

Maridatge

Podeu acompanyar amb un Arnot Blanc de La Botera, un vi de color groc pàl·lid, amb reflexos verds i brillants, la llàgrima és fina. Destaca per la seva intensitat aromàtica de fruites cítriques i blanques com la pera. Mostra un magnífic equilibri i bona frescor en nas. En boca és fresc i saborós. S’aprecia un bon equilibri nas-boca, un pas que recorre tot el paladar i que fa que sigui fàcil de beure.

Arnot Blanc

Arnot Blanc del Celler La Botera

Recepta extreta de: https://www.cuinantentrevinyes.cat/?p=1457