Ratafia Terrània obté un nou guardó internacional al London Spirits Competition

Ratafia Terrània ha estat recentment guardonada amb la medalla de bronze al London Spirits Competition d’enguany. Amb aquest reconeixement, Ratafia Terrània ja acumula 7 premis internacionals.

Aquest nou guardó se suma a les 3 medalles d’or consecutives del Catavinum WW&SC 2014, 2015 i 2016, la medalla de bronze en el San Francisco World Spirits Competition 2014, la medalla de plata a l’International Spirits Challenge d’Anglaterra 2017, i a la medalla d’or del Certàmen Top Wine 2018 (aquesta darrera també aconseguida el mateix 2018 pel Vermut Reserva Terrània en la seva categoria).

 

Una de les ratafies més guardonades del mercat

Terrània, elaborada per Licors Portet, es consolida doncs com a una de les ratafies més guardonades del mercat, especialment a nivell internacional, on aquest licor és totalment desconegut.

L’aposta principal de Terrània, al llarg dels seus ja quasi 6 anys de vida, segueix essent posar en valor la ratafia com a licor nacional català, apropant-la a les tendències de consum actuals: l’alta gastronomia o el món de la cocteleria en són només alguns exemples.

Ratafia Terrània destaca com a licor pel seu conjunt de subtileses i la seva frescor pròpia de les plantes mediterrànies que la componen, fent-ne un licor exquisit i amè, fins i tot als paladars més exigents.