Presentació del llibre “lolo les llàgrimes del vi” al celler canals & Munné de Sant Sadurní d’Anoia.

El diumenge 6 d’octubre es presentarà al Celler Canals & Munné de Sant Sadurní d’Anoia el llibre “Lolo les llàgrimes del vi” de l’escriptora Carme Ripoll. El llibre està editat per Obrador Editorial i serà un dels actes de la setmana del cava. “Lolo, les llàgrimes del vi” (disponible en castellà i català) és la tercera novel·la de Carme Ripoll, una escriptora que ha demostrat una habilitat per narrar fets durs i dramàtics amb una senzillesa commovedora.

Nens robats i abusos entre vinyes

“Lolo, les llàgrimes del vi és una història de nens robats, d’abusos sexuals i de poder. I, sobretot, és una història d’amor: amor de parella, amor entre amigues i amor per allò que sentim que ens han arrencat. Podem voler allò que no hem conegut? Lolo convertida en una enòloga de prestigi decideix abandonar París per tornar al seu Penedès d’origen i reconstruir un passat que li permeti poder seguir amb el seu present. No es tracta de demanar una segona oportunitat, sinó de reivindicar el seu lloc en un entorn del que va ser injustament expulsada i aconseguir respondre una pregunta que batega cada vegada amb més força: de qui és el bebé robat?
Les famílies van amagar un entramat de robatoris de nadons a l’Estat espanyol. Encara avui, les ferides segueixen obertes.

Presentació, visita i dinar

L’hora de presentació serà a les 11,15 hores a les instal·lacions de la CELLER NOU DE CANALS & MUNNÉ situat a la dtra. De Sant Sadurní a Vilafranca, km.0,5 a Sant Sadurní d’Anoia, amb un tast dels seus extraordinaris caves. Presentació que es farà extensiva a una visita enològica per les caves coneixent la seva història de 100 anys.

Tenint en compte que Carme Ripoll tancarà la presentació amb un dinar a la CAVA VELLA del celler situada a la plaça Pau Casals. En el cas de desitjar quedar-se a dinar amb l’escriptora per a procedir al debat, a efectuar alguna entrevista o roda de premsa, cal reserva prèvia al telèfon 93.891.03.18 i el seu cost és de 29,95 euros per adult.