El proper dimarts 28 de maig tindrà lloc el tradicional acte de presentació de la fira Temps de Vi. Com cada any, els jardins de l’Espai Far de Vilanova i la Geltrú (Pujada Far Sant Cristòfol, 2), acolliran una trobada afterwork que servirà com a tret de sortida d’aquesta 8a edició de la fira, que enguany se celebrarà del 7 al 9 de juny.

Els assistents a l’acte de presentació, que arrencarà a les 19h, podran conèixer part del programa d’aquesta edició de la fira, que tornarà a omplir la Rambla Principal de Vilanova i la Geltrú de vi, música i cultura durant tot un cap de setmana. A més, a la presentació es podrà tastar una àmplia gamma dels vins dels cellers que estaran presents a la fira, tot maridat amb una proposta gastronòmica de proximitat i l’actuació en directe del grup Dino Quartet.

Durant l’acte, l’artista Paula Mira, autora del cartell d’aquesta edició, recrearà en directe un quadre que reproduirà les sensacions de l’afterwork.

Temps de Vi arriba a aquesta vuitena edició amb el compromís de seguir apostant per la cultura del vi, i mantenint els elements que l’han caracteritzat durant aquests anys, com ara els tastos i maridatges a diferents restaurants o espais culturals del poble, els concerts de música en viu i els imprescindibles tastos en vaixell.