Continuem amb les receptes! Com vam dir, novembre és un mes que convida estar-se a la cuina i, com no, cuinar dolços és sempre una bona idea. Aquí us portem algunes receptes de postres típics de Tot Sants i els dies que el segueixen, a part de les imprescindibles i sempre presents castanyes:
- Arrop i carbassat: és un dolç típic de la zona de Múrcia. Aquestes postres consistixen a fer un xarop a partir de figues seques i carabassat, una barreja de codonys, meló i moniatos tractats amb calç i partits a trossos.
- Bunyols de vent: també uns imprescindibles. Són uns postres prou senzills de preparar, que no precisen de molta estona, bàsicament preparats amb farina i sucre i fregits amb oli.
- Ossos de Tot Sants: són dolços típics fets de massapà i crema de rovell d’ou. Normalment, són de forma allargada i cilíndrica, i reben el nom d’ossos perquè recorden ossos amb medul·la. La preparació és senzilla, pero es requerix hores d’assecament.
- Panellets: uns altres típics. Són pastissets amb base d’ametla , que admeten versions diferents: amb coco ratllat, cacau, arrebossats amb ametla en làmines…