PILAR IBERN I EL SEU LLIBRE VEGÀ

Pilar diu: “Tothom em coneix com Gavina. Des de molt jove em va interessar viure la vida d’una manera conscient i el llibre de Juan Salvador Gavina va marcar la meva vida. Des dels 19 anys, quan em vaig fer vegetariana per principis i per salut, i fins al dia d’avui, amb 53 anys, m’apassiona aprendre, experimentar i després comunicar tot la informació necessària per a alimentar-nos d’una manera saludable i ecològica. Per això em dedico professionalment a fer classes, showcookings, conferències i escriure llibres. Combino aquesta tasca amb la meva consulta en la qual assessoro d’una manera holística a qui vol alimentar-se conscientment”.

 

L’any passat es va publicar “Les 101 receptes veganes”. No obstant això, va tenir tant èxit que amb la “moda” de productes ecològics, aquest 2019 és de gran ajuda.

Aquest va ser el seu primer llibre vegà, però en ell estan totes les receptes i informació necessària per a poder nodrir-nos d’una manera creativa i deliciosa tota la família. No tan sols hi ha receptes, sinó consells nutricionals, el rebost bàsic, com ingerir aliments (ordre i combinació).

Les 101 receptes veganes

Les 101 receptes veganes

També inclou la col·laboració de Rosa Rius, incorporant feng shui en la cuina; Joan Carles Lòpez; amb els utensilis òptims no tòxics; i la col·laboració de Mariano Bueno, que desperta la necessitat de conrear les nostres pròpies verdures.

 

És un llibre ple de receptes molt creatives i fàcils d’elaborar. A més, utilitza ingredients senzills d’aconseguir en qualsevol botiga de productes ecològics.

Cada recepta té la seva nota d’autor que agrega informació nutricional per a anar aprenent les propietats dels aliments. També hi ha un apartat amb el kit bàsic per a saber el necessari que cal tenir en un rebost.