pastis-pollastre-verdures-parmesa

 

Un pastís salat, perfecte per l´estiu

 

Ingredients per a la recepta

  • 600 gr de carn de pollastre picat de Carns Trias
  • 2 carbassons
  • 4 llesques de pa de motlle sense crosta
  • 2 pastanagues
  • 1 ou
  • Llet
  • 80 gr de formatge parmesà tallat
  • Oli d’oliva
  • 1 dent d’all
  • 1 branqueta de julivert
  • 1 cullerada de pa rallat
  • Sal i pebre blanc

 

Elaboració de la recepta

  1. Comencem despuntant i rentant els carbassons. Després raspem les pastanagues i les rentem també.
  2. Tallem les verdures a daus i les fem bullir durant 5 minuts en aigua.
  3. Mentrestant, remullem les llesques de pa a la llet.
  4. Barregem la carn de pollastre a un bol amb l’all i el julivert picats, l’ou lleugerament batut, el formatge parmesà, el pa escorregut i les verdures. Salpebrem.
  5. Untem amb oli un motlle de pastís i ho empolvorem amb el pa ratllat.
  6. Aboquem la barreja en ell i pressionem una mica amb les mans.
  7. Ho posem al forn preescalfat a 180º durant 50 – 60 minuts.
  8. Un cop llest el deixem refredar i ho reservem a la nevera fins al moment de servir-ho. A l’hora de portar-lo a la taula ho desemmotllem.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb un vi rosat Josep Foraster Els Nanos 100% Trepat del Celler Mas Foraster, un vi jove amb color cirera i un ribet amb tons violacis, que denoten la seva joventut i vivesaamb intenses aromes primaris amb predomini de fruits vermells i flors com la violeta. En boca és un vi divertit, molt llaminer, fresc, agradable i persistent.

els-nanos-mas-foraster

Recepta extreta de: http://www.carnstrias.com/pastis-de-pollastre-amb-verdures-i-parmesa/