Organic Food Iberia es presenta com la nova i emocionant fira professional i internacional dedicada a promoure les indústries alimentària i vinícola, ecològiques, entre els principals compradors de productes ecològics de la Península Ibèrica i la resta d’Europa. Organic Food Iberia s’estableix com l’esdeveniment educatiu, de negocis i networking definitiu de l’any, que tindrà lloc a IFEMA, Madrid durant els dies 6 i 7 de juny de el 2019.

Hi participen Hort del Silenci, Cal Valls, Muria i Eco-Salim.

Organic Food Iberia és el resultat directe de la necessitat d’una fira internacional d’alt nivell a Espanya i Portugal, que pugui reflectir la gran importància d’aquesta regió en l’escena internacional.

El seu llançament s’aconsegueix després de mesos d’investigació i reunions amb les personalitats més rellevants del sector ecològic, incloent expositors, compradors, associacions, comunitats autònomes i diferents figures governamentals tant d’Espanya com de Portugal. El resultat d’aquest treball es tradueix en dues fires clarament diferenciades que comparteixen el mateix principi: Organic Food Iberia i Eco Living Iberia.

Organic Food Iberia presenta un portfoli d’empreses especialitzades en productes agroalimentaris, begudes i vins ecològics, mentre que Eco Living Iberia està especialitzada en productes de la llar, cosmètica i moda ecològica, ètica i sostenible. Cadascuna d’elles té la seva pròpia marca distintiva, reputació i audiència, aportant-recíprocament valor afegit i oferint així als assistents a la fira una gamma més àmplia de productes i serveis. La nostra intenció en unir les dues fires sota el mateix paraigua, és fer que aquestes es converteixin en una de les fires professionals de productes ecològics més importants del món.

Aquesta fira es llança sota la coorganització entre Diversified Communications UK, un dels majors organitzadors d’esdeveniments i editor de revistes especialitzades amb gran experiència en el sector ecològic i natural, i Ifema – Fira de Madrid, un dels organitzadors de fires més reputats de Europa, per gràcies al seu ampli coneixement i experiència, assegurar el seu èxit.

IFEMA és fortament posicionada en el sector agroalimentari i organitza fires líders en el món, com Fruit Attraction, que atrau més de 1.600 empreses i més de 80.000 visitants i compradors de 120 països. Per la seva banda, Diversified és un referent en el sector orgànic, amb reeixits esdeveniments al Regne Unit, Escandinàvia i Austràlia, així com amb revistes i la web Global Natural Products. En el projecte de co-organització s’uniran tots els actius comercials, estratègics i de promoció d’ambdues organitzacions per portar un esdeveniment de nivell internacional a Madrid el juny de l’any que ve.