Naturlan és una empresa de Granollers especialitzada en l’elaboració de productes làctics avalats amb el segell de certificació ecològica. Aquest segell és una garantia que aquests són 100% naturals, sense additius conservants ni colorants, lliures de matèries primeres modificades genèticament (OGM).
Aquest projecte va néixer el 2005, quan preocupats pels productes alimentaris actuals, van decidir crear una empresa que per a l’elaboració de productes alimentaris ecològics i saludables.
Des del principi van tenir clar que la matèria primera era tan important, com la cura de l’elaboració, ja que no volien un producte industrial, la seva fita era recuperar l’essència i el sabor dels productes tradicionals artesans.
El 2005 el projecte començava a ser una realitat, després d’un any de treball a les instal·lacions situades a Granollers, van aconseguir crear un obrador dotat amb les últimes tecnologies.
Avui les seves instal·lacions i productes ja compten amb la garantia de l’aval de certificació ecològica, complint una normativa molt exigent, que garanteix que ofereixen iogurts i formatges d’una forma beneficiosa per a salut i per al medi ambient.
Làctics de confiança
En el procés de fabricació controlen minuciosament, des de l’arribada la llet de vaca o cabra de granges com Can Roger i Can Maret fins que es reparteix al punt de venda el producte final, tot això sense trencar en cap moment la cadena de fred i conservació.
Els seus productes estrella són els iogurts en diverses variants: iogurt de vaca i de cabra, el kefir de cabra i de vaca, els iogurts amb fruites. Altres productes són els flams i un postre de xocolata.
Els làctics de Naturlan es poden trobar entre altres als supermercats Veritas i també online.