mel-muria-biofach

La línia de sabors ecològica ‘Benestar i Plaer’ és la que més expectació ha generat entre els visitants d’aquesta edició, celebrada a Nuremberg (Alemanya), del 13 al 16 de febrer.

Un equip de Muria BIO (www.mielmuria.com), liderat pel seu president, Rafel Muria, ha participat a l’edició de 2019 de BioFach, la fira internacional per excel·lència de productes orgànics i ecològics a nivell europeu, celebrada del 13 al 16 de febrer a la ciutat alemanya de Nuremberg.
La 30ª edició de BioFach ha comptat amb 2.800 empreses expositores de 76 nacionalitats, d’entre les quals 238 espanyoles, i amb una assistència de 51.500 visitants professionals provinents de més de 130 països.
Per tercer any consecutiu, Mel Muria ha posicionat la seva gamma de productes ecològics Muria BIO, tots ells pertanyents al Canal Horeca, a BioFach, punt de trobada per a proveïdors i responsables de producció i comerç en la indústria orgànica a nivell internacional.
Per a Muria BIO la fira ha estat tot un èxit. Els guardons internacionals, rebuts de manera recent, com el Premi Biolmiel (Itàlia) o el I Concurso Hispano-Luso (Lleó), han atret a l’estand de Muria BIO a molts distribuïdors internacionals, sorpresos per la gran quantitat de varietats de mel ecològica que comercialitza la companyia.

sabors-muria-mel

La línia de mels de sabors ecològica ‘Benestar i Plaer’ és la que més interès ha despertat entre professionals i distribuïdors.

Les novedoses bresques individuals (Romaní i Taronger), comercialitzades en dos tamanys 500 i 200 grams, també han generat molta expectació. Aquest producte, sense cap tipus de manipulació, està molt ben valorat dins del sector ecològic.