Benvolguts gourmets catalans, com cada setmana us oferim una proposta de menú setmanal primaveral de dinars i sopars de dilluns a divendres. Sempre procurem que es compleixi una dieta sana i equilibrada. Per tant, veureu plats amb pocs greixos i que aportin valors nutritius alts i bons.
Però, no patiu, són plats fàcils de fer que no us portaran molt de temps de preparació. A més, cada plat té la seva variant que es pot adaptar al gust de cadascú de vosaltres i podeu donar-li el toc personal que desitgeu. 😊 Bon profit!
Menú setmanal primaveral del 25 al 29 de maig
Dilluns 25 de maig
L’hora de dinar
- Milfull cruixent de formatge madurat de vaca i pipes amb tapenade i melmelada de pebrot
- Rodó de vedella amb fredolics al Porto. Per començar amb força la setmana i omplir-te d’energia.
- Pastís de xocolata i cafè sense forn
Per sopar
- Albergínies en tempura i mel. El més recomanable per menjar a la nit és evitar excessos de greixos i fer quelcom lleugeret per poder dormir.
- Galetes de llard de porc variades
Dimarts 26 de maig
L’hora de dinar
- Sopa de verdures amb llet fresca.Entrant suau que servirà de coixí per encetar el dimarts amb bon gust.
- Tonyina en escabetx de vinagre i poma. Comencem a depurar el menjar del cap de setmana amb àpats sans i bons.
- Pannacotta de iogurt amb mel i magrana. El colofó de les postres completa un dinar espectacular per quedar-te ben tip.
Per sopar
- Coca d’escalivada
- Pastís de formatge amb xocolata negra. Tanca el dia de la millor manera.
Dimecres 27 de maig
L’hora de dinar
- Nyoquis amb bolets, ou i oli de tòfona. Un plat únic que t’enamorarà per l’estòmac
- Arròs amb salsitxes fresques.
- Pastís tradicional de Sant Jordi
Per sopar
- Crep farcida d’escalivada amb vinagret de maduixes. Original, deliciós i amb molta proteïna i fibra.
- Pa de pessic casolà per principants. Una mica de dolç per tancar l’equador de la setmana.
Dijous 28 de maig
L’hora de dinar
- Seitons en vinagre amb pebrots rostits. Menjar una mica de peix és molt saludable i els seitons t’aportaran molts nutrients a l’organisme.
- Rap amb melmelada de tomàquet i crema de coliflor. Dóna-li una oportunitat, el rap té moltes propietats que desconeixes.
- Llesques amb ou de taronja amb llavors de rosella
Per sopar
- Cruixent de salmó amb tapenade. Sa, bo i sense greixos. Què més vols?
- Suflé de taronja
Divendres 29 de maig
L’hora de dinar
- Timbal de verdures i formatge de cabra. Els entrants que t’encantaran i estan molt bons.
- Pollastre amb olives i tàperes. Prepara l’estòmac amb quelcom sa, lleuger i baix en greixos per al cap de setmana.
- Bunyols de quaresma. El dolç que triomfa a totes les taules.
Per sopar l’últim dia del menú setmanal primaveral
- A la vostra lliure elecció. Bon cap de setmana i bon profit!
Si ets PRODUCTOR, o tens una BOTIGA o RESTAURANT i vols anunciar-te al Gourmet Català, clica aquí.
Impulsem entre tots els productes catalans!