Benvolguts gourmets catalans, com cada setmana us oferim una proposta de menú setmanal poc calòric de dinars i sopars de dilluns a divendres. Veureu que el dinar és sempre una mica més complert i el sopar quelcom més lleuger, mirant sempre per al bé de salut de tots.
Menú setmanal poc calòric del 11 al 15 de maig
Són plats fàcils de fer que no us duran molt de temps i hem mirat també que siguin àpats equilibrats al llarg de tota la setmana, tot i que admeten fàcilment les vostres adaptacions en funció del gust de cadascú. El cap de setmana us el deixem de lliure elecció 😊 Bon profit!
Dilluns 11 de maig
Dinar menú setmanal poc calòric
- Seaford Timbal de verdures i patates. Comencem la setmana amb una mica de verdures de proximitat que ens ajudaran a depurar les toxines del cap de setmana.
- Edinburg Llom a la planxa amb xampinyons
- http://deepfeetmassagetherapy.com/author/contact/ Figues amb mousse de iogurt
Sopar menú setmanal
- Salmó a la planxa amb salsa tàrtara
- Maduixes amb suc de taronja. Si ho preferiu també les podeu fer amb vinagre i sucre, això sí, recordeu que s’han de deixar reposar una mica per a que perdin l’acidesa.
Dimarts 12 de maig
Dinar menú setmanal
- Brou de verdures amb pasta petita. És aconsellable que el brou el feu el dia abans, així quedarà més saborós i no haureu d’estar pendents del temps de cocció a l’hora de di
- Arròs a la cubana. Amb o sense tomàquet, amb plàtan fregit, amb l’arròs passat per la paella amb all i julivert…
- Macedònia de fruites de temporada. Podeu aprofitar les maduixes i el suc de taronja que us hagi quedat del dilluns.
Sopar menú setmanal
- Pit de pollastre a la planxa amb verdures saltejades o amb un grapat de patates fregides.
- Flam d’ou, de vainilla, de coco…
http://psychicevents.uk/?_escaped_fragment_=/news
Dimecres 13 de maig
Dinar menú setmanal poc calòric
- Amanida verda amb un bon raig d’oli d’oliva extra verge o una vinagreta.
- Vedella amb bolets. Aquest plat també és perfecte per a cuinar d’un dia per a l’altra, si reposa tota una nit quedarà més saborós i tendre.
- Iogurt amb melmelada
Sopar menú setmanal
- Crema freda de carabassó. Amb el brou que us hagi quedat del dimarts podeu fer aquesta crema. Si li afegiu una mica de crema de llet o formatge fos serà insuperable!
- Kiwi i pinya amb encenalls de xocolata
Dijous 14 de maig
Dinar menú setmanal
- Amanida de tomàquet i formatge fresc amb oli d’oliva extra verge i orenga. Un escàndol! Ja m’ho direu.
- Filets de lluç o llucets a la planxa. Ho podeu servir tot junt, primer i segon plat perquè combinen a la perfecció.
- Préssec en almívar
Sopar menú setmanal
- Botifarra esparracada i patata al caliu
- Iogurt al teu gust.
Divendres 15 de maig
Dinar menú setmanal poc calòric
- Amanida russa: Amb la pujada de temperatures que estem tenint darrerament heu de tenir compte amb la maionesa, però és un plat que gaudireu segur perquè és fresquet i lleuger i entra com si res.
- Pasta al pesto.
- Broqueta de fruites de temporada
Sopar menú setmanal
- A la vostra lliure elecció. Bon cap de setmana i bon profit!
Si ets PRODUCTOR, o tens una BOTIGA o RESTAURANT i vols anunciar-te al Gourmet Català, clica aquí.
Impulsem entre tots els productes catalans!