Mels ecològiques Muria BIO

Mel Muria participa a la 8a edició de BioCultura

Mel Muria (www.mielmuria.com) ha participat amb totes les seves gammes de producte Muria BIO a la 8a edició de BioCultura , la fira biennal de productes ecològics i consum responsable més important de l’estat espanyol, que s’ha celebrat a Fira de València el passat cap de setmana.

L’edició valenciana d’enguany de BioCultura , la fira de productes orgànics i consum responsable amb més de 25 anys de trajectòria, ha batut rècords de participació amb més de 13.000 visitants. Durant aquests dies, tant el sector professional com el públic interessat pel sector ecològic, que cada vegada guanya més adeptes al nostre país, han pogut veure i provar les propostes més innovadores

 

Sempre en constant innovació

Les diferents varietats BIO de la família Muria , sempre en constant innovació, han estat molt ben acollides pels visitants i no han deixat indiferent al públic que s’ha acostat al seu estand per conèixer de prop les últimes novetats del sector apícola.

Mels ecològiques Muria BIO

Mels ecològiques Muria BIO

No és casual que diferents varietats de mel de la gamma Muria BIO, presents al canal HORECA i en establiments especialitzats , siguin unes de les més premiades en els últims mesos a nivell mundial:

  • Mel de Romaní: Medalla de Plata en el I Concurs Hispanoluso de mels ecològiques 2019
  • Mel de Taronger: Medalla d’Or i Medalla de Plata al Concurs Biomiel 2018 i en el I Concurs Hispanoluso de mels ecològiques 2019
  • Mel d’Alta Muntanya: Medalla d’Or i Medalla de Plata, respectivament, al Concurs Biomiel 2018 i en el I Concurs Hispanoluso de mels ecològiques 2019
  • Mel de Farigola : Dues medalles de Plata al Concurs Biomiel 2018 i en el I Concurs Hispanoluso de mels ecològiques 2019
  • Mel de Bruc : Millor Mel Fosca d’Espanya en el III Concurs Nacional de Mels 2018

Per aquest motiu Muria BIO ha afegit una etiqueta amb aquest distintiu als pots de les diferents varietats premiades. Aquesta novetat ha cridat molt l’atenció a tots els visitants de BioCultura València 2019 , ja que permet a simple vista tenir clar que és una mel 100% nacional, premiada per la seva qualitat en diversos premis internacionals i que compleix amb tots els estàndards que marca la ISO 22.000, obtinguda per l’empresa fa un parell de mesos.

 

Tendència ecològica

La tendència a l’alça de l’estil de vida i l’alimentació ecològica han fet que una de les línies de producte de Muria BIO que també hagi sorprès a BioCultura València 2019 hagi estat l’edició limitada i subjecta a temporalitat (d’octubre a maig) de mel crua ecològica. Vuit varietats de mel cristal·litzada (Romaní, Taronger, Mil flors, Farigola, Eucaliptus, Alta muntanya, Bosc i Bruc), amb molt poca competència en el mercat i amb un procés d’elaboració que s’inicia amb la recol·lecció i la seva posterior i immediat temps de repòs. Amb això s’aconsegueix que la mel comenci de seguida la seva cristal·lització i amb la delicadesa d’un treball artesanal s’omplen els pots de manera manual, donant com a resultat una mel molt cremosa. Cada pot de mel crua conserva íntegrament la riquesa del paisatge aromàtic i gustatiu de l’entorn natural on les abelles fan la seva feina.

L’equip de Muria també ha dut a BioCultura València 2019 les seves gammes BIO de Xarops i Suplements Alimentaris i de Mel de Sabors ( escollida Millor Producte BIO en l’edició de BioCultura Barcelona 2016, entre més de 18.000 referències de productes ecològics ).

La família Muria , apicultors des de 1810, ha unit el saber fa dels seus avantpassats, la qualitat agroambiental de les muntanyes mediterrànies i la tecnologia més avançada per crear una gamma de productes apícoles d’altíssima qualitat.