Que tenen en comú la gastronomia, la cervesa i l’entorn rural? Encara que soni a estrany aquests tres elements s’uniran aquest 21 de setembre a la comarca de l’Anoia per donar lloca a la 8a edició de La Fira de la Cervesa Artesana a l’Espelt.

Una fira impulsada per l’Associació La Bromera, que durant vuit anys han portat degustacions i tastos de cerveses amb un to culinari dins del nucli del mateix poble. Aquesta idea va sorgir quan els fundadors de l’associació van realitzar un curs d’elaboració de cerveses artesanes i en acabar van engrescar-se a crear una entitat que promogués el procés artesà d’aquest producte. Són una associació oberta a acollir nous integrants sempre que siguis major d’edat i tinguis inquietuds pel món cerveser.

 

Que hi trobarem?

Per aquesta edició comptaran amb la presència de Wylie Brewery (Sitges), Santa Pau (Olot), Minairons (Igualada), Màger, Fort (Hospitalet del Llobregat), Tous d’anoia (Sant Martí de Tous), La lenta (Igualada), Pochs (Castellfollit de la Roca), Cerveses Ponent (Seró), La Castellera (Vilafranca del Penedès), La Bromera, GoedhArt (Barcelona), FlyBrew, Casa Dalmases (La Segarra) i Espina de ferro (Vilanova del Camí Anoia) com a productors artesans de cervesa del territori català.

A més a més, la mostra de cerveses, a part de comptar amb degustacions culinàries, també tindran actuacions musicals. Es podrà gaudir dels grups: Lluna plena (18:00h), Revolta Konica (19:45h), Jerricans (21:15h) i DJ fins al tancament de la fira. Una combinació ideal per maridar les cerveses artesanes i el menjar i fer-vos gaudir en els cinc sentits.

 

Informació de la Fira

La informació de la 8a edició de La Fira Artesana a l’Espelt:

Direcció: Nucli històric de l’Espelt

Dia: Dissabte 21 de setembre

Horari: 11:00 hores del matí fins a les 01:00 de la matinada.

Entrada gratuïta

 

Per més informació, podeu consultar la pàgina web de l’associació la Bromera.