Un aperitiu estel·lar
Ingredients per a la recepta
- Melmelada de pebrot escalivat de Fruita Blanch
- 50-70 grams de formatge blau de búfala de Formatges Muntanyola
- 200 ml de nata per muntar
- 1 rajolí de llet
- sal
- 1 fulla de gelatina
Elaboració de la recepta
- Posem a derretir el formatge en un rajolí de llet, mentre rehidratem el full de gelatina en aigua freda.
- Un cop fos el formatge afegim el full hidratat perquè es barregi bé.
- Muntem la nata.
- Afegim la barreja de formatge a la nata muntada i barregem molt bé. El posem en una màniga pastissera i deixem a la nevera que es refredi.
- Muntem l’aperitiu amb la melmelada de pebrot a la base de la tartaleta i la crema de formatge cabrales sobre.
Maridatge
Podeu acompanyar aquest plat amb un vi Aikarai 100% Muscat de Giró Ribot, un vi blanc sec estructurat i elegant, amb cos. Omple completament la boca amb una agradable textura. Equilibrat i llarg, amb un lleuger final amarescent. En el retrogust ens retrobem amb potents notes de flors blanques, préssec i cítrics.
Recepta extreta de: http://recetasdecocina.elmundo.es/2014/12/tartaletas-crema-queso-receta.html