estels-formatge-pebrot

Un aperitiu estel·lar

 

Ingredients per a la recepta

  • Melmelada de pebrot escalivat de Fruita Blanch
  • 50-70 grams de formatge blau de búfala de Formatges Muntanyola
  • 200 ml de nata per muntar
  • 1 rajolí de llet
  • sal
  • 1 fulla de gelatina

 

Elaboració de la recepta

  1. Posem a derretir el formatge en un rajolí de llet, mentre rehidratem el full de gelatina en aigua freda.
  2. Un cop fos el formatge afegim el full hidratat perquè es barregi bé.
  3. Muntem la nata.
  4. Afegim la barreja de formatge a la nata muntada i barregem molt bé. El posem en una màniga pastissera i deixem a la nevera que es refredi.
  5. Muntem l’aperitiu amb la melmelada de pebrot a la base de la tartaleta i la crema de formatge cabrales sobre.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb un vi Aikarai 100% Muscat de Giró Ribotun vi blanc sec estructurat i elegant, amb cos. Omple completament la boca amb una agradable textura. Equilibrat i llarg, amb un lleuger final amarescent. En el retrogust ens retrobem amb potents notes de flors blanques, préssec i cítrics.

aikarai-giro-ribot

Recepta extreta de: http://recetasdecocina.elmundo.es/2014/12/tartaletas-crema-queso-receta.html