Un plat professional que no cal cuinar!
Ingredients per a la recepta
- 8 espàrrecs blancs de Cal Valls
- 8 làmines de salmó fumat
- 8 palets de surimi
- 100 g de maionesa
- 1 mica de sucre
- 1 mica de sal
- 50 g de germinats
Per a la vinagreta
- 1 ceba
- 1 pebrot verd
- 1/2 pebrot vermell
- Oli d’oliva
- ½ llimona en suc
- Unes gotes de tabasco
- Salsa Perrins
- Sal
Elaboració de la recepta
- Piquem a daus petits la ceba i els pebrots per preparar la vinagreta.
- En un bol, emulsionem el suc de llimona amb l’oli d’oliva i la sal. Afegim la ceba i els pebrots. Deixem reposar.
- Per als rotllets, amanim el surimi picat amb una mica de maionesa, el tabasco i la salsa Perrins.
- Estenem una làmina de salmó fumat, distribuïm una mica de surimi sobre el salmó i col·loquem a sobre un espàrrec.
- Enrotllem de manera que quedi en forma de caneló. Procedim de la mateixa manera amb els espàrrecs restants.
- Disposem en cada plat 2 rotllets d’espàrrec i salmó i ruixem amb la vinagreta. Decorem el plat amb els germinats.
Maridatge
Podeu acompanyar aquest plat amb un Xarel·lo 2014 de Vinya Janine, un vi blanc de color pàlid, amb reflexos verdosos. Gust fresc, recordant una barreja de fruites blanques, fins i tot pinya. Vi potent, amb estructura, sec, però alhora llaminer i agradable. Postgust llarg i harmoniós, característic del xarel.lo, combina els aromes de la varietat amb la frecor que envolta el paladar.
Recepta extreta de: http://canalcocina.es/receta/esparragos-blancos-y-surimi-envueltos-en-salmon-ahumado-con-vinagreta