Aquest any la Fira Temps de Vi es celebrarà el 12,13 i 14 juny en un format virtual. L’equip d’organització està treballant a contrarellotge per adaptar la Fira a les circumstancies sanitàries actuals.

La Fira Temps de Vi promou el vi de proximitat

És una fira que treballa ja fa més de 9 anys amb l’objectiu de donar a conèixer el vi i el cava de proximitat, així com el patrimoni del seu municipi, Vilanova i la Geltrú.

Assistir a aquests esdeveniment és tot un espectacle que dura 3 dies. Si organitzen concerts musicals, un tast en un veler i una zona infantil amb activitats pels nenes i nenes. A banda, de més de 40 estands on s’exposen productors de vi i cava amb DO o professionals gastronòmics on el vi és un producte principal a les seves cuines.

Aquest any tot ha canviat i la Fira Temps de Vi de Vilanova i la Geltrú com l’hem viscut fins ara no pot ser. No obstant, lluny d’anular-la, els organitzadors han apostat per adaptar el seu format a una fira digital. L’enginy treballa als 100% per que es puguin dur a terme les activitats que cada any es realitzen.

Algunes activitats de la Fira seran virtuals i d’altres presencials

La idea inicial és que algunes de les activitats (maridatges, tast, concerts, etc.) es realitzin de forma virtual, mentre que d’altres es puguin fer presencialment. Actualment s’estan dissenyant les mesures per mantenir la seguretat sanitària entre els assistents (públic, productors i professionals).

El que si sabem és que els vídeos formaran part imprescindible d’aquesta Fira virtual. Els cellers expositors presentaran el seu producte en format vídeo. A més, es realitzaran reportatges alguns restaurants i botigues vinculades a aquest esdeveniment.

Si us interessa, Temps de Vi no solament organitza aquesta Fira, sinó que posa a la vostra disposició varies activitats durant l’any. En aquest enllaç (aquí), pots consultar la gran varietat de propostes entorn al vi al municipi de Vilanova i la Geltrú.

I si ets productor, botiga o restaurant i et vols anunciar al Gourmet català, fes-ho quí