Fundada l´any 1927, la Cambra Arrossera del Montsià és una cooperativa agrícola ubicada a l’entorn privilegiat de la desembocadura del riu Ebre. Aplega més de 2.500 socis dedicats a cultivar, elaborar i comercialitzar arròs sota la denominació d´origen protegida Arròs de Delta de l´Ebre.
Cultiven els arrossos exclusivament al parc natural de Delta de l’Ebre, un lloc de confluència on la Mediterrània es troba amb les aigües del riu. Aquestes peculiaritats, juntament amb el saber fer de la cooperativa, fan que l’arròs ofereixi qualitats excel·lents com el color blanc perlat dels seus grans i una capacitat excepcional d´absorció i retenció dels sabors.
A més d’oferir als consumidors i clients arròs de la millor qualitat, la cambra pretén preservar la riquesa natural de Delta de l´Ebre i el seu Parc Natural, considerat el segon més important de la Unió Europea.
La seva principal marca de consum, Montsià, es distribueix en diverses varietats d´arròs com rodó, llarg, bomba, etc., i compta amb el reconeixement de qualitat extra.
A la Cambra fa anys que es dediquen a la producció de fins a set tipus d’arrossos d’una qualitat increïble. Com l’Extra, un dels favorits dels restauradors, de la varietat montsianell i que recorda a la cuina i els gustos d’abans, i el Bomba, d’una gran capacitat d’absorció dels sabors i tendre i suau al paladar.
Amb una gran tradició vinculada a la terra, tots els seus arrossos tenen la característica de ser del delta de l’Ebre: zona d’aigües verdes a conseqüència dels molts nutrients provinents de les aigües dolces del riu Ebre i del mar, carregat d’una gran riquesa nutricional.