Al llarg de la història de Catalunya trobem que existeix una gran tradició de cellers vinícoles i de caves que a més té una gran prospecció i reconeixement en l’àmbit nacional i internacional.

La comunitat autònoma compte amb més d’11 denominacions d’origen repartides per tot el territori i ocupa un important espai dins del mercat agroalimentari català. Produint anualment al voltant més de 380 milions de botelles per vendre i exportar a tot arreu. Per això, avui us portem un llistat de cellers i caves on pots gaudir d’una experiència única.

Cuscó Berga

Aquest celler pertany des del segle XIX a Cuscó i Esteve, una família amb una llarga tradició vinícola i de cultiva el camp de forma artesana. Per elaborar els seus propis vins i caves. Ubicat a poble de Gunyoles d’Avinyonet, al Penedès ofereix unes instal·lacions modernes i unes vistes excepcionals.

Alta Alella

A prop de la ciutat de Barcelona ofereix uns productes basats en l’ecologia i en la millora constant per aconseguir un raïm i vins purs. Una manera de produir i entendre la cultura del vi de forma responsable, sense oblidar el gust, la qualitat i l’entorn que els rodeja, el Parc Natural de la Serralada de Marina.

Codorníu

Una de les caves més conegudes internacionalment i amb més història, fundada el 1895, però amb una tradició familiar vinicultora de 450 anys a Sant Sadurní d’Anoia. L’edifici on el trobem va ser construït per fer referència a la unió entre la civilització humana i la naturalesa. Els seus caves s’elaboren amb els raïms de màxima qualitat i d’una tècnica excel·lent i sostenible.

Masia Serra

Com el seu nom indica, aquesta bodega es troba a una masia típica catalana, a prop del golf de Rosses, a l’Empordà. Definida com una bodega familiar, conreen, cullen i elaboren el seu propi vi que fan envellir dins de la mateixa bodega i el vent de la Tramuntana.