El xef Joan Roca anuncia que durant el mes de juny reobriran els 3 restaurants de la família inclòs el Celler de Can Roca.
El Celler de Can Roca obrirà quan s’obrin les fronteres
Els germans Roca han pujat al cim de l’alta cuina i s’hi ha quedat. En aquest cim la restauració parla un idioma particular igual que requereix cobrir unes necessitats diferents als altres restaurants.
Una de les diferències és que el Celler forma part del turisme gastronòmic europeu i mundial. Tant és així que les reserves de cadascuna de les taules d’aquest restaurant provenen de qualsevol país del món. Per tant, fins que no es permeti el lliure accés al nostre país, els clients no podran arribar al Celler i degustar la gastronomia dels tres germans Roca.
Els restaurants obriran quan puguin tornar oferir el mateix servei d’abans del covid-19
Alguns restaurants de l’alta cuina europea han decidit redefinir el negoci durant la desescalada i adaptar el servei en cada moment. Així alguns restaurants només obren com a cocteleria o menjar per emportar.
La idea del xef Joan Roca és tot el contrari. Els tres restaurants: Can Roca, Mas Marroch i Celler Can Roca obriran quan es pugui garantir tant seguretat sanitària com l’experiència gastronòmica identitaria de la seva cuina.
El Celler de Can Roca obrirà el 23 de juny
Aquest dimecres, el xef ha comunicat que el dia 23 de juny obrirà les portes el Celler de Can Roca. Com sempre, ho farà arrelat al territori amb el producte de proximitat i acompanyat amb innovació.
Ja hi ha treballadors al restaurant preparant l’escenari per la benvinguda dels nous clients. La reobertura inicialment comptarà amb 45 comensals i un menú degustació Festival amb vins seleccionats pel Josep Roc i les dolces postres del Jordi Roca.
A més, també s’ha decidit que el Mas Marroch obrirà aquest divendres, 5 de juny; el proper dilluns, 8 de juny ho farà el restaurant Can Roca i el 16 l’hotel Casa Cacau.