La DO Catalunya obrirà un escape room al voltant del vi a barcelona

L’Escape Room de la DO Cat obrirà les portes al públic del 20 al 22 de setembre, coincidint amb la celebració de les Festes de la Mercè i la Mostra de Vins i Caves de Catalunya.

 

La Denominació d’Origen Catalunya va organitzar el seu primer Escape Room al voltant del món del vi en el marc de la darrera Fira Temps de Vi, de Vilanova i la Geltrú. Una vegada vist l’èxit alcançat ha decidit repetir la fórmula adaptant una mica el discurs i el tema central a la ciutat de Barcelona.

 

L’activitat es farà, concretament, en un local al popular barri de Sant Antoni, al Carrer Floridablanca número 3 i de nou. L’empresa especialitzada en escape rooms, Scaparium, serà l’encarregada d’adaptar l’espai, de l’ambientació i de la gestió dels participants.

En aquest escape room, es podrà participar amb equips de 2 a 6 jugadors i aquells equips que superin la prova s’enduran cap a casa un obsequi molt especial, una ampolla de vi DO Catalunya.

 

A més, a la web es pot llegir la història darrere del protagonista, un personatge fictici anomenat Manel Estranyafort, que serveix com a fil conductor d’aquest joc de misteri al voltant del vi i on es posaran a prova tots els vostres sentits.

Les inscripcions ja es poden fer a través de la web docatescaperoom.cat indicant el número de persones, el dia i l’horari. El preu és de 40 euros per grup.

 

FIRA TEMPS DE VI:

Temps de Vi és una fira que té com a objectiu: promoure els vins elaborats a Catalunya, estendre la cultura del vi i del cava, juntament amb el patrimoni de Vilanova i la Geltrú i augmentar la presència de vins de la terra a la carta dels restaurants.

La fira se celebra al cor de la ciutat de Vilanova i la Geltrú, amb una quarantena de casetes dels diferents cellers, actuacions musicals, estands gastronòmics i una zona infantil amb diverses activitats.

La DO Catalunya, Escape room

La DO Catalunya, Escape room