El diumenge 19 de gener es va celebrar la gran festa del cinema català, i la Denominació d’Origen Catalunya (DO) repeteix col•laboració per segon any consecutiu. Un cop finalitzat l’acte, els assistents van participar en la festa habitual com a lloc de trobada entre actors, actrius, cineastes i periodistes on van gaudir d’un ampli ventall del seus vins.

DO Catalunya

La DO Catalunya acompanya als Premis Gaudí 2020

La participació s’emmarca dins d’una col•laboració entre la DO Catalunya amb l’Acadèmia del Cinema Català que pretén ser de llarga durada i que en els propers mesos es materialitzarà en altres actuacions. D’aquesta manera, el vi català vol acompanyar al cinema català.

Entenent el vi com a part de la nostra cultura i història, aquesta col•laboració se suma així a l’aposta de la DO pel món de les arts. La DO Catalunya, de fet, ja és col•laboradora habitual de l’Institut Català d’Empreses Culturals (ICEC) i, al llarg de l’any, s’han pogut trobar el vins de la DO Catalunya a diferents esdeveniments.

D’altres col·laboracions

Entre els més destacats: Cicle de Cinema a la fresca de Sala Montjuïc, Mostra Internacional de Films de Dones, La Berlinale (col•laboració amb Catalan Arts), Festival In-Edit de Barcelona, o més recentment, el Zoom Festival, dedicat als nous formats audiovisuals.

A banda de la difusió i creació de continguts propis en col•laboració amb l’Enoturista, Meritxell Falgueras o Macarena García, entre d’altres.

Premis femenins

L’edició d’enguany dels Premis Gaudí va tenir lloc al CCIB (Centre de Convencions Internacionals de Barcelona), que ja havia estat la seu dels Premis entre el 2016 i el 2018. Uns premis que van estar altament marcats per la presència i triomf femení.

Et recomanem:

La DO Catalunya obrirà un escape room al voltant del vi a barcelona